chcela by som sa opytat ako presne prebieha predpisanie antikoncepcie.viem ze predchadzaju tomu nejake vysetrenie.robia sa hned v jeden den a hned lekar predpise antikoncepciu alebo treba cakat ? da sa hned zacat brat na druhy den ?
vraj by tomu mal predchadzat odber krvi, no moj doktor so mnou urobil taky dotaznik, z ktoreho vyplynulo ze nemam ziadne tazkosti a na zaklade toho mi predpisal
brat sa zacina tusim v prvy den nasledujucej menstruacie, uz si to presne nepamatam... mozno u inej znacky ako mam ja je to inak
presne, ako povedala @keuska mali byt rozne testy , ci mas dobru zazanlivost krvi a bla bla bla, mozno sa ty spyta ci mas nejaky konkretnyx problem-napriklad akne alebo tak a popripade tomu prisposobi tablety.
a neviem ako sa beru ostatne ale moja sa brala v prvy den menstruacie..a samozrejme sa musis pozorvat, ci ti neopuchaju nohy a tak.to by bolo nebezpecne
mne nerobil žiadne testy, spravil mi prehliadku, popýtal sa na choroby aj v rodine čo sme mali a rovno mi šupol predpis a na druhý deň som šla ešte na krv že či som ok.. a berie sa od prvého dňa nasledujúcej menštruácie.. alebo sa dá aj od druhého až piateho dňa menštruácie, ale potom sa ešte cca 7 dní musíte chrániť kondómom.. väčšinou by to tak malo byť u každého druhu antikoncepcie podľa mňa..
teoreticky by ti mali robit testy a neviemco... prakticky to vyzeralo u mna asi tak, ze sa ma doktorka spytala, ci som mala cukrovku (asi) a potom mi napisala.
Mne urobil testy v jeden deň, vlastne mi len robil nejaké výtery, zobrali mi krv, dal mi recept a tabletky som začala brať už neviem kedy, to som musela volať svojej teplej sestre, čo a ako, lebo doktora som veľmi nepočúvala. Po hodine sa pýtania na choroby a podobné veci som už bola oťapená...
mne v jeden den zobrali aj krv aj moč, o týžden som prišla pre výsledky, popýtala sa, či nemáme v rodine nejake choroby, či fajčím, a potom mi predpísala tabletky.
a musela som počkat do menštruacie a v prvy den jak som ju dostala som ich začala brať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
vraj by tomu mal predchadzat odber krvi, no moj doktor so mnou urobil taky dotaznik, z ktoreho vyplynulo ze nemam ziadne tazkosti a na zaklade toho mi predpisal
brat sa zacina tusim v prvy den nasledujucej menstruacie, uz si to presne nepamatam... mozno u inej znacky ako mam ja je to inak
a neviem ako sa beru ostatne ale moja sa brala v prvy den menstruacie..a samozrejme sa musis pozorvat, ci ti neopuchaju nohy a tak.to by bolo nebezpecne
A na krv som si potom o týždeň zavolala.
a musela som počkat do menštruacie a v prvy den jak som ju dostala som ich začala brať