Baby,chcem sa spýtať,užívam už takmer 2 týždne HAK, je možné že ma z nej pobolievajú prsia? (takým rečiam, že z nej prsia rastú moc neverím,ale pokiaľ to hovorí každá druhá, uvidíme)
@aqualoop ak máš bolesti pri užívaní HAK .. je jedno, či je to hlava, prsia, vaječníky, alebo sa len viac potíš..treba o tom povedať svojmu gynekológovi - evidentne ti daná antikoncepcia nesedí, treba ti skúsiť inú... HAK
antikoncepcia je len farmaceutický ťah a každé telo reaguje na to individuálne, to znamená, že to má omnoho viac vedľajších účinkov než aby to spĺňalo primárny účel. kondómy sú spoľahlivé, prečo si ničiť telo a zdravie.
mila pani ( @lawey ) to nie je zial v mojej sile aby som posudil ako sa matky citia, ale je jasne, ze z bolesti sa rodia najlepsi bojovnici k ostatnym zenam len tolko, ze nasa zem moze byt vdacna za kazdeho potomka ci uz zaziva bolest alebo nie!
byvala priatelka mala rovnaky problem takze ano, je to normalne, aj ked by nemalo byt...treba bud pockat ci sa to nezlepsi, alebo zmenit AK...ale ak beries len takto kratko, tak je dost mozne ze sa to este ustali...
pokial dobre vidím, forum založilo dievča ktoré tehotné nieje..okrem toho neviem o tom aby dieťa prežívalo fyzickú bolesť spolu s matkou...to akože keď tehotná žena zakopne o stôl, tak to bolí aj jej dieťa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@revival @7 prsia musia bolieť aby dieťa cítilo bezpečie?
Zajdi s tym ku gynekologovi
Staci, ze to dava zmysel mne! Utrpenie a bolest to su predpoklady ktore dopomozu bojovnikovy (malemu) aby sa stal silnym a odvaznym
"stačí že to dáva zmysel mne" áno..to je hlavné
pokial dobre vidím, forum založilo dievča ktoré tehotné nieje..okrem toho neviem o tom aby dieťa prežívalo fyzickú bolesť spolu s matkou...to akože keď tehotná žena zakopne o stôl, tak to bolí aj jej dieťa?
Dakujem za pochopenie
Ajaj tu som spravil obrovsku chybu! Reagoval som na nadpis a pritom som si neprecital popis :/ mea culpa!