určite tabletka po,ale musíš to brať pravidelne, lebo ti to dojebe organizmus a možno sa ti už nikdy nenarodí podobne nerozmýšľajúce decko ako si ty a možno bude svet krajší
@ninka904 tak ked sa v ôtychto tabletkach" nevyznas, tak preboha nemaj sex! ci to sa buderiesit az po samotnom akte, ze co ak nahodou otehotnies? nejaka zodpovednost voci cvojmu telu by nebola? narves do seba hocijake tabletky, hlavne aby si nebola tehotna, len aby ta potom neprekvapilo ak nebudes moct mat deti...
Mna ozaj fascinuje ze je tu cim dalej tym viac otazok vo forach, na ktore vie odpvoedat akreditovane LEN LEKAR, ale pytas sa to tu.. dievca come on
@obliviate nám tak maximálne v prváku na strednej usporiadali besedu o dospievaní. konečne sme sa v 16tich naučili čo robiť, keď dostaneme menštruáciu.
@ninka904 chceli by sme mat nechraneny pohlavny styk....halooo, slecna, ty vies, co je to nechraneny pohlavny styk?.....to je taky pri ktorom antikoncepciu nepouzijes!.....v kazdom pripade, kym sa pustite do "akehokovek" pohl styku odporucam co to nastudovat a dozriet na ten styk.... (popravde, po precitani uvodneho prispevku som si myselale, ze je to fake...lebo toto hadam niekto nemoze mysliet vazne.....ale asi sa mylim.....ty kokos, kde to ja zijem?)
@ninka904 radsej pharmatex ked nechcete pouzit kondom... Hormonalnym veciam sa treba vyhnut... dost nicia organizmus... len si treba precitat ako sa to spravne pouziva...
@ninka904 A co tak ho mat radsej chraneni ako nechraneni? Antikoncepciu musis ist za lekarom nech ti predpise. Lebo kazda zena ma ine to dufam,ze aj sama vies. A tableka po neni dobre furt si ju davat. Je to velmi silna tabletka co v tvojom tele spravi taky chaos,ze az. Preto sa radsej oplati sexovat s ochranou ako potom riesit meno dietatka.
Dievca - ja som vzala dvakrat tabletku po a - lekar mi povedal, ze deti nikdy mat nebudem. Ale aj to ze z antikoncepcie ti tiez lahko vznika neplodnost. A tabletky po ? Pod 18 rokov to ani neskusaj. Ja som brala dve ked som mala 19 a tri dni v kome. Ako pod narkozou. Ale ked chces viac vediet, napis mi do spravy a mozem ti povedat viac vlastnych skusenosti..
Akože to myslis že po každom sexe si chceš dat tabletku po? za prvé: asi si natom finanče dost dobre a za druhé: neviem ako sa možeš takú blbost opytat...
to su fakt super rady. Neviete jej odpovedat normalne na normalnu otazku. Hormonalna antikoncepcia je na dlhodobe uzivanie, ked planujete sexovat castejsie. Tabletka po je v podstate velmi silna hormonalka, ktoru sa odporuca brat len parkrat za rok. A to by malo byt len v pripade nudze. prasknuty kondom a podobne.
Antikoncepcia či tabletka po? No... tabletka po nie je cukrík, ktorý môžete užívať hocikedy, keď sa TO stane. takže pravidelná antikoncepcia je istota, ktorá sa oplatí, ak máte aj pravidelný sex. Hlavne, že viete, že nejaká tabletka po vôbec existuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
volalo sa to "sexualna abstinencia"
@ninka904 verim, ze to je to najvhodnejsie co mozes/te spravit
Mna ozaj fascinuje ze je tu cim dalej tym viac otazok vo forach, na ktore vie odpvoedat akreditovane LEN LEKAR, ale pytas sa to tu.. dievca come on
lekari radi predpisuju tabletky na ktorych maju najlepsie zarobene,ak budes mat pocit ze ti nerobia dobre nechaj si predpisat ine
ale pamätaj, jedno aj druhé je veľký zásah do organizmu ! I keď tabletka PO je asi to najhoršie čo môže byť...