Neviem, sa mi zda, že sa nič nemohlo stať.. tiež som par krat zabudla zobrať tabletku, že som ju zobrala o par hodin neskôr a nikdy sa nič nestalo našťastie
ak si nedas tabletku neskor ako 12 hodin po case kedy ju zvycajne beries tak je vsetko ok..aspon moje take su a pochybujem ze by sa to lisilo podla znacky
@barb95 no je to humus ale ja som to brať musela lebo som mala cysty a po roku, čo som brala mi uplne zmizli... takže zo zdravotnych dôvodov som musela.. tiež nechapem ked niekto len tak berie hak aby mohol jebať.. a kondomy načo potom vyrobili
@anu36 pomohlo ti to na cysty? akú značku berieš??
a inak to čo píše @3 je blbosť, záleží od toho ako dlho antikoncepciu berieš, samozrejme že nemôžeš mať nechránený sex keď ju berieš prvý týždeň, ale pokiaľ je tomu už nejaká doba, niektorým ženám trvá aj niekoľko mesiacov, kým vedia otehotnieť. čiže sa neboj, je to skôr otázka dní a týždňov, nie hodín.
@anu36 tak to chápem, aj moja sestra musela kvoli cystám, len potom keď chcela po svadbe otehotnieť tak rok a pol nemohla a teraz keď sa konečne podarilo tak je na rizikovom a stále leží v nemocnici
@klaudiqaaa Triquilar som brala.. brala som ho rok a potom iba vitamíny take tiež, ale tie už boli neškodné, no a potom mi vždy zasa meškali tak som brala take tabletky, čo beru ženy ktoré chcú otehotnieť A tie mi pomohli tiež dosť, a potom mi cysty uplne zmizli, chvalabohu..
a už neberiem tabletky skoro 8 mesiacov a všetko je v poriadku, kramy mi vždy prídu presne načas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a inak to čo píše @3 je blbosť, záleží od toho ako dlho antikoncepciu berieš, samozrejme že nemôžeš mať nechránený sex keď ju berieš prvý týždeň, ale pokiaľ je tomu už nejaká doba, niektorým ženám trvá aj niekoľko mesiacov, kým vedia otehotnieť. čiže sa neboj, je to skôr otázka dní a týždňov, nie hodín.
presne, pán Durex nadovšetko
a už neberiem tabletky skoro 8 mesiacov a všetko je v poriadku, kramy mi vždy prídu presne načas