Ahojte, chcela by som sa opýtať.. Beriem už 3. mesiac antikoncepciu a môj gynekológ mi povedal, že by som mala prestať čo najrýchlejšie fajčiť, lebo si môžem vyvolať trombózu.. Je tu niekto (nejaká) staršia, skúsenejšia, ktorá s týmto má skúsenosti? Lebo
Nemala si ju začať brať..si mala najprv prestať fajčiť..ale čo už...neostáva ti nič než prestať..nahovoriť aj kamarátku aby vám to šlo lepšie a hurá do toho...držím palce
No len to nie je len tak.. Ty fajcis? A moj priatel je tiez fajciar..Bud s nim kazdy den v tom dyme..Ked on nie je ochotny prestat so mnou.. Nie je to take lahke.. Ty beries antikoncepciu?
a to aby som si zacala nacvicovat skoky do truhly...antiku beriem 6 rokov,fajcim(teda nie moc,ale fajcim...)a zatial zijem...myslim,ze ked dodrziavam rozumnu mieru je to ok...
Prestaň fajčiť alebo prestaň brať HAK. Rozumnejšie by bolo prestať s cigaretami, lebo tie ťa zabijú v kombinácii s antikoncepciou aj samy.
Ale zas, ak nedokážeš prestať fajčiť, tak pokojne ber tabletky ďalej, veď smrť dôsledkom trombusu (= teda smrť dôsledkom infarktu alebo mozgovej mŕtvice) je rýchlejšia ako smrť v dôsledku nádorového bujnenia rakoviny v tvojom tele.
mala by si pocuvnut lekara. ak ti to povedal, tak ti chce len dobre a aj to, ze to je jeho povinnost oboznamit ta s rizikami. HAK ti meni pomer a mnozstvo hormonov v tele a tie ti zasa ovplyvnuju cele telo.... ci ti uz narastu prsia, alebo nemas chut za sex( pripadne mas este vacsiu).
cigarety v tomto pripade mozu vazne uskodit. skus asa porozpravat s lekarom o inej HAK, mozno nizko hormonalna, alebo prave naopam , s vacsim poctom hormonov bude ta prava, aby si si uzila aj fajcenia (cigariet) a aj plnohodnotneho sexu.
ale na tvojom mieste mas velku sancu skoncit s fajcenim.. bude to jednoduchsie, kedze mas dovod neskor to moze byt este tazsie
No musite ma pochvalit, lebo z mojej dennej davky 10 cigariet teraz vyfajcim uz len 4 denne, nakoniec znizim na 2 denne. Gynekolog mi tvrdi, ze 2 cigarety denne mi neuskodia.. Snazim sa :}
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pytal som sa nato viacerych studentov mediciny.
kolko fajcis denne???
Ale zas, ak nedokážeš prestať fajčiť, tak pokojne ber tabletky ďalej, veď smrť dôsledkom trombusu (= teda smrť dôsledkom infarktu alebo mozgovej mŕtvice) je rýchlejšia ako smrť v dôsledku nádorového bujnenia rakoviny v tvojom tele.
cigarety v tomto pripade mozu vazne uskodit. skus asa porozpravat s lekarom o inej HAK, mozno nizko hormonalna, alebo prave naopam , s vacsim poctom hormonov bude ta prava, aby si si uzila aj fajcenia (cigariet) a aj plnohodnotneho sexu.
ale na tvojom mieste mas velku sancu skoncit s fajcenim.. bude to jednoduchsie, kedze mas dovod neskor to moze byt este tazsie
ako prestat fajcit?.existuje len jeden sposob!chciet prestat!
drzim palce ak sa nebude darit radsej vysad HAK
ps.vsetko je o tom co chces!