podla mna je na slovensku privela vip.preto som sa rozhodla urobit anti oto 2008.piste mi kto je podla vas hruza ,koho by nemali vobec na tv ukazat/ako ta blbost na streche vraj ma velku sledovanost...........mouj boze/,prosto kto vas vytaca ,koho ne
Bohuzial sa k nej ale neviem vyjadrit, pretoze TV pozeram velmi malo, ota toboz, takze som trocha mimo Netusim kto je nominovany a tak... Len to chcem povedat, ze v nich nevidim nejak extra vynimocnych ludi. Je kopu ludi, ktori su ovela inteligentnejsi, sikovnejsi, nadru sa v zivote, maju publikovane rozne vedecke prace atp., ale takym sa casto dostava ovela mensieho uznania. A mozno prave vela takych ludi by si zasluzilo ocenenia a uctu... Nie ze by sa im nedostavala dostatocne, tym som chcela len vyjadrit, ze na znamych ludoch z obrazovky nevidim nic take, co by ma prinutilo to blizsie sledovat a rozmyslat kto je lepsi, kto horsi a tak... Aj ked je pravda, ze niektorych dost obdivujem, ale je ich pomerne malo. Inak to velmi nestiham sedovat...
durianova, rozboril, adela, pyco, mala afektovana ciganka s madarskym priezviskom, vsetci traposi zo superstar tri na cele s konradom, olesovou a tymi dvomi co boli vo finale, fialova, kramar, puskarova, cela slovenska hip-hopova scena.....by som mohol pisat aj do rana
tak neviem ci kramar...ten je aspon dobry herec, o jeho rozhodnuti sa strapnovat za peniaze pomlcim...ale sak t robia vsetci. No a k veci...na cele samozrejme mojsejovci, vsetci zo superstar 3, durianova, honzicek novotny, laci strike, vsetci ktorym sa podarilo sa zviditelnit pomocou idiotskych reality show a hlavne PAVIEL ROCHNIAK...netusim ako sa to pise ale dat hentake nieco neznameho mimozemskeho povodu na verejnost muselo vyzadovat nadludsku odvahu.
ja telku moc nepozeram, a ked tak akurat spor....podla toho je aj moj rebricek...trapny su skoro vsetci sportovy komentatory...hlavne ked kecaju o uplne niecom inom ako by mali, alebo ked nadrzaju niektorym jednotlivom...sport racej pozeram u nasich bratoch..tam sa aj nieco normalne a zaujimave dozviem a nie ze niekdo bol na takej a onej party...ako to ty nasi vedia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bohuzial sa k nej ale neviem vyjadrit, pretoze TV pozeram velmi malo, ota toboz, takze som trocha mimo Netusim kto je nominovany a tak... Len to chcem povedat, ze v nich nevidim nejak extra vynimocnych ludi. Je kopu ludi, ktori su ovela inteligentnejsi, sikovnejsi, nadru sa v zivote, maju publikovane rozne vedecke prace atp., ale takym sa casto dostava ovela mensieho uznania. A mozno prave vela takych ludi by si zasluzilo ocenenia a uctu... Nie ze by sa im nedostavala dostatocne, tym som chcela len vyjadrit, ze na znamych ludoch z obrazovky nevidim nic take, co by ma prinutilo to blizsie sledovat a rozmyslat kto je lepsi, kto horsi a tak... Aj ked je pravda, ze niektorych dost obdivujem, ale je ich pomerne malo. Inak to velmi nestiham sedovat...
u mna hlavne fialova, trapny kramar ktory sa rozhodol spievat ... ( no hnus...)
konrad
hip hop sr ( bleee)
etc...sa mi nece vypisovat vsetko
Juraj Mokry - on je symbolom trapnosti