Som sportovec a vela sa potim. Stretol som sa uz s nazormi ze radsej dezodorant, ale ja antiperspirant, ono ja neviem, ak sa zabrani poteniu v podpazusi, musi sa ten pot vyliat niekde inde logicky nie? pri max. vykone proste byt musi, a tak moja takza
hlavne si stale precitaj, ci neobsahuje aluminium (hlinik). vela z tych sprejov ho obsahuje a je to nebezpecne to pouzivat, lebo to prinasa rozne choroby neskor.
Ja mám nejaký že Dove men+care a je tam napísané antiperspirant deodorant xD 48 hodinová ochrana! : D Ale keď prídem z roboty, čo sú len nejaké 4 hodiny tak mi pazuchy smrdia tak, jak keby som tam nič nemal : ) Keď je horko, tak sa proste spotím a žiadna takáto sračka tomu nepomôže.
mne iný antiperspirant ako driclor nepomohol, ale pri športe by som odporučil určite deodorant (old spice sú dobré a dlho vydržia), lebo pri športe sa proste potiť musíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov