ta stranka je strasne vtipna uz vidim ako ju zakladal nejaky chalan ktoreho odkopla dalsia baba, citi nenavist voci vsetkym zenam a este k tomu travi moc casu na nete odporucam mu popracovat na sebavedomii aj vsetkym "muzom" ktori su tam
ale ano...feminizmus tiez neni on predsa len povedat, ze len muzi (zeny) su jedine mysliace stvorenia na zemi je ehm, troska mimo nezabudajme na delfinov
18. To motto mi skôr pripadá ako narýchlo vymyslená hlúposť podobná detskej riekanke, ktorá má za účel iba zhodovať sa poslednou slabikou... A je to otrasné... Keď chceli reagovať na feminizmus, mali si vymyslieť aspoň niečo menej primitívne, aby sa z toho ľudia nesmiali
ta stranka patrila medzi moje favoritne TOP10, ale uz bohuzial dlhsiu dobu asi nefunguje Tu stranku videla aj moja priatelka a brala to z humorom a nie ako nejake husky, zivotne vazne...
No ale v ramci tej stranky...
co by robili muzi keby neboli na svete zeny? Skrotili by si inu hydinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
PREDNEDAVNOM SOM SEM DAVAL LINK OMG, pozeraj stare temy
» www.antize.pbh.sk/index.php?str=4...
myslim, ze dostatocne vypoveda o blbosti clenov
na antiže vychádzajú z presvedčenia, že žena len zriedka kedy (rozumej prakticky nikdy) vie niečo, čo nemusí vedieť
niečo s čím sa ešte nestretla
to považujú za jebnutosť
ale to ich motto je pecka:
"hrach sa lúpe, a ženy sú hlúpe"
No ale v ramci tej stranky...
co by robili muzi keby neboli na svete zeny? Skrotili by si inu hydinu