vsetci picuju na hip-hop len preto, ze videli nejakeho nejakeho suslaveho cigana, namysleneho kokota z H16 alebo zasraneho komercneho 50cent-a a vsetci si hned z toho uvorili nazor. je pravda, ze pomerne vela mladych ludi zo SVK je z toho dobre jebnutych a chovaju sa jak kokoti, ale snad nebudem picovat na hip-hop len preto, ze vidim jedneho kokota s capicou jak kybel, co si mysli, ze je boh.
skuste si vy prijebanci aspon raz vypocut dobru klasiku a potom picovat. pozna tu niekto GANGSTARR, alebo NAUGHTY BY NATURE? az je toto kokotina, tak sex pistols moze ist do pice
vam to este neni fakt smiesne???kezdy hiphoper je kokot,nula,primitiv.......len vy ste normalny a co od toho vlastne ocakavate???ze to niekto napise ze hiphop nieje hudba,rytmus je vyjebany chudak...........tak sa na to vyjebem dofukam sa a pojdem smazit na techno alebo si nacham narast dlhe vlasy a zacnem hrat na gitare a budem mat koncerty na ktorych budu 5ti ludia a z toho budu 4ria mama tato brat a sestra a pri tomto vsetkom si neviete ani predstavit ako vas ma tazko v pici ste my na smiech
HIP-HOP /rap/ neni hudba ale trapne recitovanie s nadavkami a ty ludia co to robia asi su tazk zdravotne postihnuty bo sa neuvedomuje... hudba je daco ine
rap nikdy nemal byt o speve a zato to nieje hudba?
je vela druhov hudby kde sa ani nespieva a za to to nieje hudba? asi ti to dobre jebe na hlavu. to by som chcel vediet co napises na dimmu borgir, ci je to spev.
Hehe mareksvk píseš anty rap hlavne že počúvaš nu -metal Korn vydali jedno cd kde sú duety s rapermi dalej v nu-metalových skupinách spevák rapuje. A ešte k Linkin Parku? si myslíš že Mike Shinoda je čo verklikár?
Otvoris temu, vidis kokotina. Otvorís profil zistíš, založená 14rocným kokotom (bohuzial ani ta zmena profilu ti nepomoze, ked mas ako najoblubenejsie novina Novy cas a Plus jeden den Co vydcedukujes: totalny kokot zalozil totalnu kokotinu, prisiel, videl, zhodil sa.
K tomu rapu: Po prve je mozne ze je to najstarsi umelecky prejav ludstva a po druhe rugby nie je sport. Uplne nahovno, ved vo futbale sa lopta nesmie nosit v rukach ani sa tak surovo strkat aj uplne ine pravidla to ma ako futbal tak to nemoze byt sport... Zlate moje detiska rugby je sport zo svojimi specifickymi pravidlami odlisnymi od futbalu a preto bude aj rap hudba, ktoru nemozete posudzovat "futbalovymi" hladiskami a preto aj ak milonktrat napisete, ze rap neni hudba pravda to nebude, lebo výrok vášho kamaráta Goebbelsa "Stokrát opakovanaá lož sa stane pravdou." neplatí. Kľudne sa postavte aj na hlavy a spievajte Vianocne koledy, nezmeníte na tom nic, máte len tvrdenie, argumenty mám ja.
Ako napisal Bastarrrd, nemozte hodnotit nieco co vlastne ani nechapete. Ja pocuvam skoro vsetky hudobne sty. (okrem punk a country). A vy vravite ze to nieje hudba? Ked moze byt hud. sty. punk, kde sa len skrieka, texty nemaju ani zmysel a krasny styl obliekania
tak si myslim ze nema zmysel sa bavit o tom, ze ci je rap alebo hip-hop hud. styl a kto ano tak je bud jebnuty alebo nema na praci nic ine iba, liecit si svoje komplexi na tomto fore ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Mouch4-Asi tak
Podla mna to mal byt mravci rap
skuste si vy prijebanci aspon raz vypocut dobru klasiku a potom picovat. pozna tu niekto GANGSTARR, alebo NAUGHTY BY NATURE? az je toto kokotina, tak sex pistols moze ist do pice
<a href=" » www.last.fm/group/ANTI+HIP-...
odkedy je hudba o speve?
rap nikdy nemal byt o speve a zato to nieje hudba?
je vela druhov hudby kde sa ani nespieva a za to to nieje hudba? asi ti to dobre jebe na hlavu. to by som chcel vediet co napises na dimmu borgir, ci je to spev.
hmmm a to Y ako pravopis taktiez moc neovladam ale takato chyba je na zaplakanie ...
a taketo temy su iba primitivne ... stale picovat ... ako ... Rasizmus v hudbe sux ... je to prijebane
K tomu rapu: Po prve je mozne ze je to najstarsi umelecky prejav ludstva a po druhe rugby nie je sport. Uplne nahovno, ved vo futbale sa lopta nesmie nosit v rukach ani sa tak surovo strkat aj uplne ine pravidla to ma ako futbal tak to nemoze byt sport... Zlate moje detiska rugby je sport zo svojimi specifickymi pravidlami odlisnymi od futbalu a preto bude aj rap hudba, ktoru nemozete posudzovat "futbalovymi" hladiskami a preto aj ak milonktrat napisete, ze rap neni hudba pravda to nebude, lebo výrok vášho kamaráta Goebbelsa "Stokrát opakovanaá lož sa stane pravdou." neplatí. Kľudne sa postavte aj na hlavy a spievajte Vianocne koledy, nezmeníte na tom nic, máte len tvrdenie, argumenty mám ja.
tak si myslim ze nema zmysel sa bavit o tom, ze ci je rap alebo hip-hop hud. styl a kto ano tak je bud jebnuty alebo nema na praci nic ine iba, liecit si svoje komplexi na tomto fore ...