Prosim vas, kto navstevuje/navstevoval tuto skolu? Tazka je? Prijimacky? Z coho ste sa pripravovali? Co ta fyzicka skuska? Da sa ju zvladnut v pohode?
Staci maturita z matiky?
Dakujem
Stačí maturita, testy sú z matematiky a anglického jazyka, na stránke máš aj ukážky testov. Fyzické testy nie sú veľmi ťažké len proste musíš byť čo najlepšia. Povinný je sa mi zdá, že 12 minútový beh a musíš dať minimálne 2,5km, čo nie je veľa. Potom si vyberáš, prve máš na výber buď kliky alebo brušáky. No a druhé máš na výber skok z miesta alebo člnkový beh či ako sa to volá. Minimálny počet klikov a brušákov si nepamätám ale skok z miesta je minimum 1,65m a člnkový je nejak okolo 25 sekúnd.
nechod tam, budes mat mizerny plat v porovnani so sukromnym sektorom. a vysluhovy dochodok mas az po 25 rokoch - to radsej ku policii ako ku nasej "profi" armade kde funguje akurat tak pluk v Ziline
Aj ja rozmýšlam nad prihlásením sa. Počul som že na manažment sa najviac ľudí aj hlási.
Ževraj sa hlásilo okolo 800 uchádzačov a len 60 sa ich dostalo. Preto treba byť čo najlepší v fyz. testoch, zdravotne top fit a psychicky by tiež bolo fajn byť dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
PsYchotesty co? Da sa na nich nejak peipravovat?
Dakujem
Ževraj sa hlásilo okolo 800 uchádzačov a len 60 sa ich dostalo. Preto treba byť čo najlepší v fyz. testoch, zdravotne top fit a psychicky by tiež bolo fajn byť dobre