Nazdar mám jeden menší problém . Včera som kúpil iPad mini . Všetko ide zatial ako má len mám pár problémov . Doma je wifina ako u skoro každého . Cez ntb mi ide ako po masle , aj na iPade ale ked spustim aplikaciu facebook vtedy sa naseriem na maximum ..
každý si kupuje to čo čo mu padne do oka, a druhá vec je či anto má financie .. ja mám s apple najlepšie skúsenosti ale toto som ešte nevidel .. neriešme značku teraz by som bol vdačný za niakú radu
Nemam sice mini, ale robi mi skor to, ako keby som mala slabe pripojenie obcas, pritom na notebooku ide vzdy vsetko ok.. a tiez neviem prist na to, cim to je
nevravím že je android zlý , na kolko jeden vlastním , ale s applom robím a s takýmto problémom smo sa ešte nestretol že nevie načítať ana appstore a na facebooku obrázky , mi to prijde ako keby bol internet na tychtoo dvoch aplikaciach niak spomaleny lebo safari ide ako na ntb
Napr. mne doma to ide ... mám net od poskytovateľa čo je u nás TOP 1 v meste a zas na dedine čo máme dom tak mám net ,,dedinský" 10 mb/s tak tam mi to niekedy blbne ale ked vypnem a zapnem router tak mi to ide . je pravda že iOS 7 ešte nie je vyladení ale mne to ide na iOS 7
tak bol som skusit v meste do baru wifi .. totalne pohoda .. vsetko slapalo neviem kolky ludia boli vtedy na sieti a no problemo .. pridem domov a zasa jebs robi mi to iste .. neni niake nastavenenie na nastavenie routera alebo v ipade dačo ? DIky
@loenica to robí keď máš veľku odozvu netu . Akurát som na tej dedine a robí mi to tiež no vypnem zapnem router viacej krat a funguje ... aký mas wifi router znacka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale ze ti pri imess a app store pise chybu, netusim preco.