Kamarat ho ma je fantasticky (vazne nekecam len ma jednu chybu, sem tam zamrzne, ale to je chyba iba toho jedneho mobilu, a chce ho vymenit kus za kus..... ale inac je to dobry mobil, riadne tvrdene sklo a kov....
skvely telefon ... ale co znamena problem s uvedenim do prevadzky?? co tym chcel autor povedat??? pripade treba skocit do apple resellera, tak vedia poradit ...
@filus problém nieje v apple ale v uživateľoch ... ja niesom žiadny sfanatizovaný ale od kedý mám iPod tak si myslim že nič jednoduchšie nemôže byť ... robiť stym je uplne jednoduche a jeto prehľadne
@patofbc aha takže úplne prehľadné a jednoduché ? tak to vysvetľuje prečo som už videl toľko fór o apple veciach ako mám spraviť toto ako mám spraviť hento (a teraz nemyslím len tu), keby to bolo naozaj tak by to mal zvládnuť aj menej zdatný užívateľ... a ďalšia vec nepochopím načo za to vyhadzovať toľko prachov keď za polovicu mám 2x taký výkon...
@filus .. no ja si tiež myslím že iPhone je drahý, preto mám iPod Touch .. ktory ma vyšiel len na 220 € a mam SKORO to iste ako iphone (keď si odmyslim slaby foťak,ramaku) a to si myslim že je skvela cena ... A prehľadné a jednoduché to naozaj je, len ľudia keby neboli leniví a narýchlo si niečo o iPod/iphone prečítali tak by žiadne problémy neboli ... a veľa ľudí si to kupuje len z frajeriny, vôbec sa do toho nerozumeju tak sa nečudujem že tu je toľko for že poradte s tym a poradte s tym ....
@patofbc iphone som držal v rukách len neviem ktorý to bol presne, ale žeby to bolo oveľa jednoduchšie sa v tom orientovať ako v androide by som nepovedal dokonca k niektorým nastaveniam som sa vôbec nevedel dostať... a to som sa s tým zabával dosť dlho
@filus je pravda že andriod som v ruke ešte nemal ale možno si mal iPhone nejaky straši napriklad 2G,3G alebo 3GS , to znamená že tam moho lbyť starší iOS ... neviem či sa od seba líšia veľmi ale v iOS 4 (nižší som ani nemal .. v iPode touch 4 už bol predinštalovaný 4.1 ) si najdem čo chcem vždy, vždy viem kde to hľadať, v nastaveniach sú pekne prehľadne poukladané veci, aspoň ja to tak vidím, možno som si nato len zvykol ale keď sa pozriem do nastavení tak si myslím že by sa v tom orientovať vedel každý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(a nie nemôžem si to odpustiť, lebo nechápem tých sfanatizovaných jabĺčkarov...)