totalne som zamylovana do jedneho araba ktory sa mi prihovoril bol uzasny ja som prave odchadzala a uz nikdy ho neuvidim...ale ja neviem co mam robit ja nanho neustale myslim
vies co, ak mam poradit, bud rada, ze odisiel, vies co vsetko by ta cakalo, keby sa zanho trebars vydas? su to naaaadherni chlapi, a aj mili, ale radsej bacha na nich, tos moja osobna rada
jedna jeho kamoska zacala chodit s arabom, neskor sa zobrali, bola stastna ale po roku nemohla vobec chodit vonku, musela sa o neho starat a on si chodil vonku kedy sa mu chcelo a este ju podvadzal...velmi velmi tazko sa rozviedla s nim a zbavila sa ho...
takze teda myslim ze takyto zivot by sa ti nepacil vsak???
a nemozem jasne povedat ze kazdy arab je taky, ale oni asi maju taku kulturu alebo co a pochybujem ze nejake slovenske dievca by chcelo byt ponizovane od chlapa a vobec sa nemohla zabavat... a on pri tom stale
rada: precitaj si knihu "bez dcery neodidem" a prejde ta akekolvek chutky na vztah s niekym, kto jei nej kultury a pripadne nabozenskeho vyznania, nez Ty sama..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
jedna jeho kamoska zacala chodit s arabom, neskor sa zobrali, bola stastna ale po roku nemohla vobec chodit vonku, musela sa o neho starat a on si chodil vonku kedy sa mu chcelo a este ju podvadzal...velmi velmi tazko sa rozviedla s nim a zbavila sa ho...
takze teda myslim ze takyto zivot by sa ti nepacil vsak???
a nemozem jasne povedat ze kazdy arab je taky, ale oni asi maju taku kulturu alebo co a pochybujem ze nejake slovenske dievca by chcelo byt ponizovane od chlapa a vobec sa nemohla zabavat... a on pri tom stale