Zdarec bola som v tanečnom tábote kde každý hip-hový tanečník mal arafatku a to boli tanečníci z celeho sveta a ja by som chcela vedieť prečo???Do teraz som arafatky povazovala za hl. doplnok punkerov ale asi sa to uz zmenilo.
arafatka je symobolom slobody, nezavislosti, doslo to z arab. a mosl. krajin, a najrpv to zacali, ako si hovoril/a nosit a prezentovat punkeri,ale teraz to nosi uz kazdy bez ohladu na styl
A nemal ten komerčný pózer náhodou aj topánky? ...
Ja niekedy tomuto svetu fakt nerozumiem, je nepochopiteľné, aké zverstvá ľudia dokážu ...
Radšej už ani nebudem rozoberať to, či mohli voliť rovnakú stranu, alebo obaja jesť chlieb z rovnakej pekárne, také zistenie by asi moja krehká duša neuniesla ...
veru, je to divné....teraz to šeci nosia....a nekúpim si to len preto že to je v móde! kebyže som punkáčka ktorá to nosí už dávno tak by som sa sakra nasrala že to už majú všetci...tak je to so všetkými vecami
@holyknight len ja strasne nemam rada ked niekto pvie na nieco, ze je to komercne ..vsetci sme komercni a ak nerozumies tomus tylu tak to nieje o 12rocnych detoch pocuvajucih rytmusa..ale to by som tu nerada rozoberala...
@16 hip-hoperi radi kopiruju od druhych stylov...to su uz aj 12 rocny? preboha...no ja vravim o tych okolo 15-17 co si myslia ze pozrali vsetku mudrost sveta...ale dobre nechajme to tak som voci hip-hoperom zaujaty a ked nejakeho vidim obleceneho v style hip-hop je mi na grc
btw nemam rad kecy typu hip-hop je moj zivot, vy sa tomu nerozumiete a podobne picoviny...
ci bože, teraz ak nemám žiaden štýl, mám chodiť nahá? nech si každý nosí čo chce aj ofiny nech si dá kto chce, len už dajte pokoj s tým čo sa musí a čo sa smie!
Podla mna ej riadne od veci rozdelovat na styly..nech jej aj koko* s chvostom na cele neriesim to..porozpravam sa aj s takym a neposlem ho koli tomu do p*ce..len nechapem o com uz ludom v tomto skur*enom svete inde..ja som hip hoper ty si emo nebavime sa?ja som punkac a ty si uplne nezaraditelny tvor,nebavime sa?aha yo v dnesnej dobe uz dost ludom jeb*.
arafatku mam, hiphop tancujem, spolu to u mna vobec nesuvisi arafatka sa mi prosto paci, nosi sa fajn, tanec je zasa o inom..
ale jo, videl som dost hhperov s arafatkami (aj ked vlastne skoro vzdy ako sucast kostymu na choreografie, teda. to boli tanecnici asi to proste k tomu patri, ako disco a tie flitrovane latexove, ehm.. veci..
mne to je jedno ze kto to nosil prvy a neviem co vsetko ja ju nosim preto lebo sa mi to paci a niesom ani emo ani punk a ni hip hop takze mi to je 4 ... paci sa mi to a hotovo
Mno tak ja velmi uznavam HIP HOP lebo neni to len hudba ale aj zivotny styl.....aaa arafatku nosim-neukradli sme to zo stylu punkerov alebo nekoho ineho...Ci uz je clovek cerny alebo biely-na tom nezalezi a tez nezalezi co mame oblecene-Hoci na svoje NIKE nedam dopustit...Takze drzte huby ze daco bereme punkerom
ani arafat nebol punkááč ja pocuvam hiphop a nosim arafatku... a čo sa mááám teraz akože? hodim sa o zem?noa?? aj tak si ju zajtra dam arafatku nosi aj lil wayne aj avril lavigne ju kedysi tusim nosila podla mojej kamosky ju nosia aj kurwy a ano aj hiphopoví tanečníci (náhodou sú zlatííí )...myslim ze hoperi sa rozdeluju na 2 skupiny....tíí pravíí...co si stoja za svojim...kusok z nich je hipisácky a nikomu nechcu zle...biju sa len v najnutnejsich pripadoch a ostatnych ludi nerozdeluju na to co do pocuva ale jaky je zvnutra....potom ta komerčná skupina co pocuva hiphop len usami anie srdcom...pocuva ho preto ze je to cooool a baby na to letia...bléé.....
WeWo...nwm co si to ty videl za """"hip-hopera""" ale takému by som najracej naplula do xichtu
*****NOSTE SI ČO SA VÁM PÁČI A V ČOM SA DOBRE CÍTITE*****
Holyknight pocuwaj ma ty nula newis co je hip-hop a ani mat sajnu o nom nebudes lebo sa stawiim ze ten tvoj styl ktory pocuuwas je fakt len cistaa picovina tak sa neser do toho comu nerozumies vsetci sa jebete len do nas hip-hoperou ale ked nas stretnete na ulici sklonite hlawy a idete picom tak radse nemudruj okk a prosim ta daj sa odstrelit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja vááážne nerozumiem ...
A nemal ten komerčný pózer náhodou aj topánky? ...
Ja niekedy tomuto svetu fakt nerozumiem, je nepochopiteľné, aké zverstvá ľudia dokážu ...
Radšej už ani nebudem rozoberať to, či mohli voliť rovnakú stranu, alebo obaja jesť chlieb z rovnakej pekárne, také zistenie by asi moja krehká duša neuniesla ...
No ja by som vybuchol od zlosti, šplechol by som im na ten háb tak pol litra benzínu a zapálil ...
Nech vidia na čo sú hip-hoperom šatky podobného vzhľadu, tie sú predsa len moje ... A oni predsa nemajú právo na takého textilné produkty!
a inak je to asi skandal, co???
lebo vyholene hlavy maju len skinhedy /alebo co to je/
a pun pocuvaju len punkaci
a cinanky nosia len cinanci...
mam rada 5korunove nazory ala @holyknight
btw nemam rad kecy typu hip-hop je moj zivot, vy sa tomu nerozumiete a podobne picoviny...
ale jo, videl som dost hhperov s arafatkami (aj ked vlastne skoro vzdy ako sucast kostymu na choreografie, teda. to boli tanecnici asi to proste k tomu patri, ako disco a tie flitrovane latexove, ehm.. veci..
Hej hej, si fresh, máš nové handry, nové nike-y ... Jaj chcel by som ťa počuť to hovoriť tým hlbokým hip-hoperským hlasom
WeWo...nwm co si to ty videl za """"hip-hopera""" ale takému by som najracej naplula do xichtu
*****NOSTE SI ČO SA VÁM PÁČI A V ČOM SA DOBRE CÍTITE*****