Je to výrobok plný bielkovýn a určite nieje nezdravý. Energetickú bombu si spravíte z toho keď si toho dáte veľa. Jedávam ho prakticky každý deň a nevšimol som si že by som z neho priberal. Pravé arašidové maslo obsahuje len arašidy a štipku cukru a soli nič viac.
@pitko2612 bielkovín hej ale tukov tiež @pstros213 tá "crunchy" verzia je ešte fajn ale "smooth" mi nechutí, hlavne teda odkedy som ochutnal to z marks & spencer to je najsámlepšie a majú ho tam asi furt
@waagbistritz69 to je pravda tukov obsahuje dosť, ale z veľkej väčšiny ide o zdravé nenasýtené tuky a tých nasýtených obsahuje minimum. Ak ho fakt neješ na kilá nemôže ti ublížiť
Arašidové maslo je výborné na chudnutie, keďźe obsahuje látky ktoré podporujú chudnutie.
Ale viac sa dozvieš v našom článku o arašidovom masle: » fitness-life.sk/arasidove-maslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale je to mega dobré!
@pstros213 tá "crunchy" verzia je ešte fajn ale "smooth" mi nechutí, hlavne teda odkedy som ochutnal to z marks & spencer to je najsámlepšie a majú ho tam asi furt
Ale viac sa dozvieš v našom článku o arašidovom masle:
» fitness-life.sk/arasidove-maslo...