Chcela by som sa opýtať či už nemáte náhodou nejaké ("tajné") informácie aké sochy budú na prijímacích skúškach a aké úlohy budú v jednotlivých dňoch a pod.
+ Chcela by som sa opýtať... v Brne budú sochy celý čas rovnaké?
V brne su stale rovnake sochy, typ sochy zalezi od dna ktory prides.. ale my sme mali na vyber z dvoch mozem ti pofotit ked chces aaa hlavne budes mat ulohu ze stojis v nejakom priestore (napriklad na namesti a mas nakreslit budovy z dobreho uhla) .. inak minuly rok nebolo spominane portofolio, ale ked si ho donesieš, bude to len plus (neviem ci teraz je v podmienkach)
Na ČVUT FA na prijímačkách sochy nedávajú, teda aspoň ja som nemal. Kresliť sochu nemá s arch. kresbou veľmi nič. Skôr sa priprav na: 1. test priestorovej predstavivosti, matika, deskriptiva, všeobecný prehľad (dejiny, umenie, hudba...) 2. lineárna kresba zadaného zátišia (hranaté tvary) a abstraktná kompozícia (budeš musieť niečo abstraktne previesť do konkrétneho riešenia napr. vertikalita, horizontalita, hnev, radosť...). 3. pohovor (budú zisťovať tvoj záujem o daný odbor) + portfólio tvojich prác. Toto je ku PRAHE!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.kamdomesta.sk/bratislava/vytv...
KURZY KRESLENIA A VÝTVARNÝCH TECHNÍK
» www.kamdomesta.sk/bratislava/kurz...