nebola som, ale mohlo by to byť zaujímavé...nechávam si to ako potenciálnu možnosť...samozrejme, že by ma nezobrali, ale vždy si môžem nahovárať, že hej
donedávna som žartovala, že keď škola nevyjde, armáda alebo kláštor to istia...ale armádu by som nezvládla a z kláštora by ma vyhodili, len čo by som otvorila ústa
@malapohroma Bral som to ako moju občiansku povinnosť, jednoducho chcel som brániť mier... teraz to neviem už tak popísať, ale bolo to veľmi srdečné...
Ak zoldnier nahanat pseudoteroristov v azijskych krajinach . . . obcianska povinnost, za vlast, za narod, za mier, za v priemere 1000 eur/mesacne, alebo kolko to dostavaju.
--
P.S. vojencina sa zrusila. Myslim ze 87cka - 86ka a neskorsie rocniky uz boli bez nej.
Veď slovenský vojaci nemajú až také nebezpečné misie ako vojaci USA
Chodia pomáhať keď sú povodne,alebo strážia niekde niečo.A dovážajú a starajú sa o potraviny v chudobných krajinách tam kde ich nemajú.Aspoň to viem z počúvania kamarát je vojak a nebol na žiadnej nebezpečnej misii.
No ako som pozeral vide na Youtube čo trénovali.Tak mali za úlohu hodiť dymovnicu do prázdnej(cvičnej budovy) a ísť dnu.Oni to tam aj hodili a stáli na mieste Až potom im veliteľ povedal,že majú ísť dnu keby im nepovedal,tak tam stoja ešte asi 1 min
@hrniec12 do misie ide každý dobrovoľne, takže ja som si vybral ISAF a išiel som... áno, aj ja som myslel, že američania majú nebezpečnejšie misie než my. Až kým sa mi niečo nestalo...strieľali už po tebe z Kalašnikova? Trafili ťa? Tak nevieš aké to je.
@kolivideam a nie su nahodou slovaci v tych menej nebezpecnych miestach ? a nie priamo v prvej linii ... skor v zazemi a hlavne odminovanie s tymi Bozenami alebo ako sa to vola , ja som si myslel ze nasi priamo nebojuju ...
@semhamforas ja iba ako že! do armády by som nešiel to plazenie po blate a nočne vstávanie nie je pre mňa, ma to iba tak napadlo... a to by si radšej vykrvácal keby som ťa mal ošetriť, nechápem?
nebol som tam, nechcem tam ist a ani tam nepojdem v zivote. nikdy by som nebojoval za nejaku krajinu, lebo to vsetko zacina v hlavach politikov, ktori len diktuju kto pojde bojovat. a schovavaju to pod to, ze bojujte za nasu vlast. same picoviny. ziadne slovicko vlast pre mna neexistuje. neverim ze keby je nejaka vojna, tak sa nasi politici budu ochotni ist na front a zabijat alebo dat sa zabit. v tom ide v velkej casti iba o prachy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a okrem toho vojnu odsudzujem...
--
P.S. vojencina sa zrusila. Myslim ze 87cka - 86ka a neskorsie rocniky uz boli bez nej.
Chodia pomáhať keď sú povodne,alebo strážia niekde niečo.A dovážajú a starajú sa o potraviny v chudobných krajinách tam kde ich nemajú.Aspoň to viem z počúvania kamarát je vojak a nebol na žiadnej nebezpečnej misii.
No ako som pozeral vide na Youtube čo trénovali.Tak mali za úlohu hodiť dymovnicu do prázdnej(cvičnej budovy) a ísť dnu.Oni to tam aj hodili a stáli na mieste Až potom im veliteľ povedal,že majú ísť dnu keby im nepovedal,tak tam stoja ešte asi 1 min
chcela by si mať takého syná?
filip
filip
filip
mne zocelí telo a ducha moj Mário, da mi do tela až až....
filip
@66janica6 takého mliečňaka by to strašne bolelo, to nie je nejaky starý bujak, vytrenovaný alkoholom a fetom.....