Zvlastne, dnes som prisiem o 2 rano domov z disky a z nicoho nic som si spomenul na film Ararat. Hned som si ho aj pustil a teraz vstanem a na birdzi vidim thread o armenskej genocide.
@hetfield Tak to je este cudnejsie ze som si po cca 5 rokoch spomenul na tento film prave v den vyrocia.... Mozno som tuto informaciu nejako podprahovo nezachitil ale ako tak rozmyslam nemal som odkial. Ozaj cudne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ináč je zaujímavé, ako sa celý "civilizovaný svet" dokáže tváriť, že sa nič nestalo...také I dont give a fuck.
a co ma tesi tak slovensko teraz ide hlavne o to aby to uznalo USA kedze to bol jeden z Obamovych predvolebnych slubov
Tu je vidieť, že všade kde je Islam je bordel a potom to prenášajú na civilizovanejšie okolité krajiny.
tak tak pravdu hovoríš..... ináč počul som už o tom
S Turkami nikto nikdy nemohol spolunažívať. Tak to bolo v minulosti, tak je tomu aj teraz napríklad na Cypre.