Este pridam ze kapacita haly bude nad 20 000 ludi takze posledne akcie s 8000-9000 alebo ceske s 15 000 boli nic . Vsetko zabezpecuje arminov tym prostrednictvo Alda event takze ziadne fiaska sa konat nebudu zvuk bude dokoncali viz. ASOT 450 a efekty pravpodobne tiez.
To vedel skoro kazdy kto sa o to zaujima. Ja som skor poukazoval na to ze uz su listky v predpredaji ak su tu nahodou ludia co na to pozabudli alebo pocitali s 15.11.2010. A pre tych co nevyhladavaju tieto akcie som rovnako poukazal ze takato akcia tu bude.
Vyjadrenie promotera konkretne Bizzare o tom kolko listkov pojde celkovo do predaja. Cize musia mat bud nejake zle info alebo zly odhad alebo vedia nieco co my nie. Ostatne on sa robi celkom zle pokial ten odhad zvlast ked to este nieje dostavane.
V kazdom pripade som sam zvedavy kolko s toho nakoniec bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tak snad sa tam vidime
Tribúny budú mať niečo cez 9 000 a plocha môže mať max. tých 2 000 - 3 000...
Vyjadrenie promotera konkretne Bizzare o tom kolko listkov pojde celkovo do predaja. Cize musia mat bud nejake zle info alebo zly odhad alebo vedia nieco co my nie. Ostatne on sa robi celkom zle pokial ten odhad zvlast ked to este nieje dostavane.
V kazdom pripade som sam zvedavy kolko s toho nakoniec bude.