mne artroskopiu robili ako 14ročnej. samotny zakrok neboli, kedze ta uspia. vsunu ti tam kamerku a znova vyberu, ja som sa prebrala z narkózy s ofáčovanou nohou, z ktorej trčala hadička do zbernej nádobky, a vytekal z nej hnis.mmmmm.no a jediné čo ma bolelo, bolo ked mi na dalsi den tu hadičku vybrali. to bolelo teda sakramentsky, ale len kvoli tomu, ze to dali spravit jednej studentke, ze nech sa to na mne nauci. ono den po operacii ta uz nutia na tu nohu našľapovať a chodiť, aby si sa co najskor zotavila.
a hey, dalsia pikoška.ked uz mi ďobli narkózu a ja som zaspávala, tak znova! dalsia studentka, co ma mala doviesť na operačku mala v rukách obväz a nahlas uvažovala "hm.mam jej obviazať tú nohu, co jej ju idú operovať? alebo tú čo operovať nemaju?" skoro som dostala infarkt, alenastastie, narkoza prišla o čosi skor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a hey, dalsia pikoška.ked uz mi ďobli narkózu a ja som zaspávala, tak znova! dalsia studentka, co ma mala doviesť na operačku mala v rukách obväz a nahlas uvažovala "hm.mam jej obviazať tú nohu, co jej ju idú operovať? alebo tú čo operovať nemaju?" skoro som dostala infarkt, alenastastie, narkoza prišla o čosi skor.
a robili mi to v BA na antolskej. šviňe.
a mne nastastie nerobili,ale mojej mame ano minuly rok,dost sa bala ale nakoniec bolo vsetko v pohode...