Asexualita sa rozdeluje na niekolko typov, vo vseobecnosti su za asexualov povazovi ludia, ktori nedokazu mat sex s akymkolvek pohlavim alebo sa im hnusi (mozu praktizovat iba sebaukajanie, no niektori ani to). Na druhej strane aj asexuali mozu dosiahnut
by som ich odkazal na toho ceskeho sexuologa : Radim Uzel - on vam proste poradi ani k nemu chodit nemusite. Ma totiz take svizne meno ktore dokaze vyriesit 99% problemov bez zbytocnych opletaciek
Asexualita nie je liečiteľná. Nie je to diagnóza. Asexuálov považujem za mimoriadne vznešených ľudí, pretože ich otázka pudovosti nezaujíma. Sú tak nastavení a je to fascinujúce.
Súhlasím s @Stenatko .Myslím si, že taký ludia sa liečiť nemusia, pokial im ich stav vyhovuje. Problém by mohol nastať neskôr, keby dotyčný človek chcel dieťa, a bol by proti milovaniu.
@22@Fleshleecat Aký strach? Vieš jak by ti super išla škola? A koľko by ti ešte zostalo času na vyšívanie, pletenie, riešenie sudoku, žehlenie atď. atď. ?
@27 Blazni? Podla mna na absencii sexu nie je nic zle, je dokazane ze prirodzene konanie cloveka je velkou mierou ovplyvnene tuzbou po sexe, co je podla mna negativne. Asexualita je sice deviacia, ale v tomto svete ju vnimam skor pozitivne
@36 asexualita vznika davno predtym, nez si clovek zacne hladat partnera. asexualov proste nevzrusuje sex, aj ked napriklad bozky mozu (no nie vzdy) nic viac, nic menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ja poznám len jedného - dr. Sheldona Coopera.
To by si sa nestretol s príliš veľkým pochopením u hylozoistov.
Súhlasím s @Stenatko .Myslím si, že taký ludia sa liečiť nemusia, pokial im ich stav vyhovuje. Problém by mohol nastať neskôr, keby dotyčný človek chcel dieťa, a bol by proti milovaniu.
ale nezahrnam do toho bozkávanie a také veci podobné len sex
Asexuál svoje okolie nijako neohrozuje a pokiaľ mu situácia vyhovuje, nech (ne)robí, čo (ne)chce.
Btw ja sex tiez moc neoblubujem a praktizujem ho len vynimocne. Nieze by sa mi hnusil, to urcite nie, len v nom nevidim ziadnu informacnu hodnotu..