chcela som sa ist kupat uz som bola aj vyzlecena vtom tam vojde oco ,ze ide na wc.Oki akoze dobre lebo ja sda kupenm hodinu ,tak som ho pustila,Lenze on tam uz je viac jak 10 minut a navyse nafajcil tam a este mi tam bude aj smrdiet.A taky bozsky poriadok
a ktomu ta videl aj nahu predpokladam, ked si uz bola vyzlecena.
je tam uz 10 minut aj fajci dokonca no co nepovies no. a ktovie co tam este robi.
ja sa idem teraz kupat a kupem sa tiez velmi dlho preto cakam kedy si spravia ostatny svoje potreby v kupelke. ale my mame kupelku a wc oddelenu od seba takze vyhoda.
Bud rada, ze tam este neje lebo mi mu to dlhsie trvalo
Ja mam pri starkej tiez takto vyriesene ze kupelka spolu s wc.. najprv sa vsetkých opýtam ze ci ide niekto na wcko a ak ne sa zamknem a uz si mozu trhnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je tam uz 10 minut aj fajci dokonca no co nepovies no. a ktovie co tam este robi.
ja sa idem teraz kupat a kupem sa tiez velmi dlho preto cakam kedy si spravia ostatny svoje potreby v kupelke. ale my mame kupelku a wc oddelenu od seba takze vyhoda.
Bud rada, ze tam este neje lebo mi mu to dlhsie trvalo
Ja mam pri starkej tiez takto vyriesene ze kupelka spolu s wc.. najprv sa vsetkých opýtam ze ci ide niekto na wcko a ak ne sa zamknem a uz si mozu trhnut
Jo a My3ec : Klidek joo?
chapem, ze ta to viac ako riadne stve, ale trpezlivost ruze prinasa.
no boze tak s fajcenim daco urobte, ved to nieje mozne aby sa niekde fajcilo v nutri v byte,
to ze tam bol 10 minut, na tom nieje nic zle, to hnede nevylezie len tak za 20 sekund
a dalej neviem co napisat, nabuduce ho nepusti, nech sa doserie