Vysvetlite mi prosím vás, prečo sa mi nedarí schudnúť? Mám 175cm 69 kg.. A teraz som aj začal jesť častejšie v menších porciách a stále takisto.. Ráno mám väčšinou okolo 69,2 kg a večer 70,3 až 70,5kg ...
Ja cičím hlavne cviky na brušné svalstvo a prsné svalstvo.. Ale musím dať preč ten tuk z brucha aby som mal vyrysované telo.. V podstate ja mám tehličky ale tam je aj tuk ktorý ich zakrýva a toho sa chcem zbaviť..
Máš 14, to ešte málokto z chlapcov či dievčat ťahá na tehličky neboj sa, je veľká pravdepodobnosť že ešte aj porastieš keďže chalani rastú dosť dlho a keď pridáš nejaký pohyb bude to dobré.
večer si viac zavodneny a najedeny, v noci sa telo čiastočne odvodni a stravi čo ma v sebe popripade ak chybaju proteiny tiež to môže mať vplyv na vahu no MF.
Chce to poriadne kardio treningy možno skôr kruhove a s mnoho opakovaniami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pri takej výške je 70 v pohode. Inak, začni športovať.
bež, bicykluj sa, plávaj, skáč na švihadle, rob jumping jacks (to neviem, jak sa po slovensky volá ), korčuľuj sa a taak
ak chces aj schudnut musis robit uz spominane kardio a k tomu posilnovat svalstvo
Chce to poriadne kardio treningy možno skôr kruhove a s mnoho opakovaniami