mam opicu este som si ju zhorsil tym ze som zjedol som 2 kamagry a do toho yohimbin.e takto zle mi uz dlho nebolo. co pomaha na opicu? mam tu 4 cidery, ale vobec mi nechutia ledva som vypil jeden najradsej by som hodil sablu fuj
@lukaso121 no vypil som 3 cidery trochu pomohli a este jedna vec pomohla ktroru tu nebudem radsej rozoberat ale je mi o dost fajnejsie.
@Willbebetter uz je mi lepsie a aj vonku uz neni tak teplo. este vecer sa mam s dakym stretnut ale neviem ci v tomto stave sa na to nevykaslem. Otazka je ci zvytazi chtic alebo zdravy rozum
@kakofonicka myslíš tie kamagry a yohimbín? si si vygooglila že sa to používa na liečbu erektílnej disfunkcie že? nie že by som bol impotent, ale bol som po opici a vtedy nemusí všekto fungovať na 100% preto som sa radšej poistil...
ale to som asi nemal robiť lebo tie látky sa navzájom zosilňujú a nakoniec je všetko v pozore aj keď už človek nechce aby mu tam niečo stálo. to som ešte nezažil. ale horšie je že mi z toho bolo celkovo zle asi po opici neni dobré dávať si takéto veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@Willbebetter uz je mi lepsie a aj vonku uz neni tak teplo. este vecer sa mam s dakym stretnut ale neviem ci v tomto stave sa na to nevykaslem. Otazka je ci zvytazi chtic alebo zdravy rozum
ale to som asi nemal robiť lebo tie látky sa navzájom zosilňujú a nakoniec je všetko v pozore aj keď už človek nechce aby mu tam niečo stálo. to som ešte nezažil. ale horšie je že mi z toho bolo celkovo zle asi po opici neni dobré dávať si takéto veci.