Juuj kamo, toto je fakt zlozita situacia...sucitim...skus si z nou o tom pohovorit, nic ine mi nenapada! Keby si na to chcel len tak zabudnut, nuz to sa ti len tak nepodari, kedze hrate spolu v kapele...
toto kamaractvo sa rozpadne tak ci tak. to mas jedno. Ked ti toto povedala je to viac menej iste, ze ju to vsetko omrzi. alebo si pove v duchu, tak ho nechem trapit, viem co ku mne citi tak bude najlepsie sa s nim prestavat bavit. Bodobnu vec som zazil. Dal som na znamost kamoske, ze ju lubim. ona mna nie to bolo jasne. Kamratstvo nemalo byt narusene ale co mesiace presli sa zacalo kazit. teraz sa na mna uz ani nepozrie.
Takze na nu kasli.
Moj nazor je ten, ze to kamaratstvo co bolo uz nebde tym co bolo pred tym, nez si jej vyblafol to co si vyblafol.
máš to teda faKt ťažKé, ale poviem ti, možno sa bojí taKého vzťahu, keď máš 21 a ona 15.. nie je to veľKý rozdiel a poznám taKé páry, ale možno sa bojí... opýtaj sa jej určite a po ďalšie, určite verím, že si nájdeš nejaKú staršiu, psychicKy vyspelejšiu a presne taKú, aKá sa bude K tebe hodiť veľa šťastia
A teraz som si vsimla 24: Poslúchni rady ktoré ti tu poskytli a ZADARMO... : veru, ber, kym je zadara ...zalozme si tu nadaciu psychologov, ktory poskytuju sluzby zadarmo, nazov: LinePsycho
imho, človeče, niekedy nemôžeme mať to po čom túžime ani keby sme sa posrali doslovne... hovorím z vlastnej skúsenosti, tiež som bol vyše roka totálne zamilovaný do jednej baby a čo z toho? hovno. ona ma nedokázala mať rada inak ako kamaráta... proste, niekedy sa nedá... na tú holku zabudni, nemá to zmysel... treba si to uvedomiť kým sa nezblázniš ako ja a nebudeš si chcieť vziať život... ako ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Bo ja by som sa opýtal hneď....
no fakt sa jej spytaj alebo co a potom na nu zabudni!!!
Takze na nu kasli.
Moj nazor je ten, ze to kamaratstvo co bolo uz nebde tym co bolo pred tym, nez si jej vyblafol to co si vyblafol.
toto ma vazne rozosmialo
1. ta veta je napisana dost pedofilnym stylom
2. 11 rocne dievca, ktore sa sprava ako 16 rocne (ak mas dost rozumu pochopis to sama)
btw mas pekny nick...taky krestansky
len..mne trosku nevychadzaju pocty, ale to je nepodstatne...11+3=14 ale ako hovorim, to je nepodstatna vec...
a k veci...no...pocuvni ju ta to prejde...
12 uvedomujem si to že to tak vyznelo, ale bolo to myslene inak.
10 To je tvoja rada?
A predsa len je trošku mladunká,ale tak vaša vec..
Nika42 Ďakujem...
Si blázon!
Poslúchni rady ktoré ti tu poskytli a zadarmo... a zabudni na ňu!
Nájdi si staršie dievča a psychicky vyspelejšie! :;
a teraz vázne: drzim palce, teda
inak, ja na tvojom mieste sa strčím do kúta a tvárim sa že sa nič nestalo aj ked tuná uplatniť zíde z očí síde z mysle bude ťažké
Neboj,je este malda a nevie co vlastne chce.
Momentalen sa asi na vztah neciti.
Netlac,proste sa stiahni... Viem,ze to uricite uz nebude take kamaratske,vzdy tam budes citit viac,ale nic s tym nespravis...
Pokus sa byt kamaratom... mozno casom pochopi.
ALe neboj ved to nie je posledna a je vazne malducka,vsetko chce cas.
Kym sme mladí treba uzivat slobody...
Neboj ja som dobré dievčatko.
:;Len kvôli tejto diskusii som sa znovu prihlásila... Fúúú...to už je čo povedať. :;.,?!
btw dedko pozdravuje vlastne pozdravujú všetci všetkých
PEACE
Takže predsa si len dobré médium.
Že ďakujem
35 čo od nej chceš? Nič ti nespravila, tak jej daj pokoj!
36 viem o tvojej existencii a beriem na vedomie...tvoju skúsenosť.
Ale keď ťa smiem poprosiť, neporovnávaj sa.
Sa ZOBUC pedofile !!!
Musim Toma zastať...
On má od pedofila daleko a ona mala 11 ked ju spoznal a vtedy ešte nebol do nej zaľúbený...
D Tominko, touto diskusiou si dosiahol pravý opak než ako si chcel....už to nerieš...