Na psychológa je zrelý každý, kto má pocit, že je, nemusíš si najprv overiť od nás, či má zmysel k nemu ísť, to nie je ako presvedčiť sa o tom, či máš naozaj chrípku a potom ísť k doktorovi. Pretože na návštevu psychológa nemusíš mať žiadnu diagnózu, môžeš sa len potrebovať porozprávať. Takže kľudne k nemu bež, ak chceš. Ale tu asi radšej nič nečakaj
@anzu a čom sa mám baviť s ním ? mám tam príjsť a povedať mu, dobrý deň, mám posledné mesiace chore myslienky, lebo musím chodiť do práce ktorá, ma nebaví, zle som si vybral školu, doma mám len samé hádky, nedokážem sa prejaviť medzi ľudmi, a niesom schopní si nájsť jednu normálnu osobu ktorá by ma mala rada, tak chodím po doktoroch a píšem na webe aby som presvedčil, sám seba o tom, že mám spoločenský život? ach jaj
@doovakhin a čo takto zmeniť školu? čo takto mať konečne rád sám seba, aby si konečne nemusel byť väznený v strachu, že ťa nikto nebude mať rád? v prvom rade sa musíš mať rád ty - a to že sám so sebou nevieš vydržať je znak že neakceptuješ sám seba... nehovorím, že je to ľahké! ale možnosti sú, aj keď ich nevidíme... a každý môže robiť prácu, ktorá ho baví
A čo znamená byť zrelý na psychológa? Povedala by som, že potrebuješ oporu - teda navštíviť psychológa je vhodné, ale nie v zmysle, že si na neho odkázaný neboj sa, bude to v pohode... za psychológmi nechodia len šialenci, veľká väčšina sú normálni zdraví ľudia, ktorí sa stretli s problémami, na ktoré potrebujú odbornú konzultáciu, nie je na tom vôbec nič zlé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mám podobnú diagnózu
alebo nie?...
A čo znamená byť zrelý na psychológa? Povedala by som, že potrebuješ oporu - teda navštíviť psychológa je vhodné, ale nie v zmysle, že si na neho odkázaný neboj sa, bude to v pohode... za psychológmi nechodia len šialenci, veľká väčšina sú normálni zdraví ľudia, ktorí sa stretli s problémami, na ktoré potrebujú odbornú konzultáciu, nie je na tom vôbec nič zlé...