Chalanisko nejak nechape co sa to okolo neho deje.. poprosim vas, kazdy kto ma z nim skusenosti a ochotu mu co-to prezradit do zivota, tak sem prosim napiste preco ho vlastne vidite tak, ako ho vidite, co vam pride nespravne na jeho spravani
Toto forum sa sustredi sice na negativne veci, kludne tu vsak prispejte aj nieco pozitivne ako je napriklad vytrvalost, ci schopnost najst vyhovorky, ale hlavne by som bol rad, kebyze opisete prave veci, ktore vas lakaju spravat sa k christovi skor pesmesne, urazlivo, povrchne a tak celkovo, nepekne.. mozno mu to prehovori do duse, ked nie, tak to aspon pomoze mne, aby som vedel akym chybam sa vyvarovat tiez vas poprosim, sme ludia, tak sa pokusme nezachadzat do velkych extremov (aj ked chapem, ze samotne toto forum je hranicne zo zdravym rozumom) dakujem
Pozitivne je, ze mam o jeho zivote lepsi prehlad ako o zivote svojich najblizsich, kedze nas zasobuje kvalitnymi pribehmi pod chvilkou. Negativne je, ze sa obavam, ze si sam nevie ani zadok poriadne utriet.
@teal mrzi ma, ze to takto vidis, ale nie.. niekedy clovek potrebuje ukazat spravnu cestu, aby sa nou mohol vydat a ako som okusil na vlastnej kozi, tak toto je sice prisna, no velmi uziutocna metoda.. zalezi uz len od jedinca ako sa k tomu postavi.. on, narozdiel odomna ma vyhodu, ze jeho nikto s komentujucich osobne nepozna, zatial co ja som aj nadalej musel zit poblizku ludi, ktori mi otvorene povedali co a ako.. trvalo mi to dlhsie, nez som sa cez to preniesol, no teraz som im za to vdacny
Podľa mňa je už legenda na tejto stránke, nemám nič proti nemu. Nie som jebnutý, aby ma dokázal vytočiť tým, že niečo napíše na internet. Ale sú tu aj takí, ktorých dokáže.
@nerwous15 to si ani nevšímaj . Ju a ešte jedna je tu taká čo mala asi ťažšie detstvo tak si to teraz kompenzujú že hľadajú kde sa kto pomýli . Každý kto ma trochu rozumu tak pochopí čo si písal aj keby si na miesto kde napísal gde a všade použil len y. To treba len YgnorovaĎ
@annyejnji nikto priamo neodpovie, len kruti kade tade.. na jeho forach to inac vyzeralo (nemyslim konkretne teba, skor vseobecne)
Pomalicky zacinam konstruovat aj nejake tie zavery.. ble
@livre on tu jasne vysvetlil o co ide, prisilne a vazne nepresne slova.. zatial co tvoj komentar bol jasne rypajuci (co vlastne chapem) no teraz ho prikreslujes a rozpravas o tom ako o "upozorneni"...hanbis sa za to, ako si to povodne myslela?
@livre pribrzdena doba je to že keď už neni čo povedať , dôjdu argumenty tak ostáva len upozorňovať na trapnu gramatiku, ktorá je absolútne nepodstatná v trápnej diskusii na trapnom birdzi alebo faceboku atď. A upozorniť na jedno 'z' keď už ti to tak strašne vadilo sa dá aj inak ako rovno napísať aby sa učil gramatiku to bolo čisté rypnutie .
@mnichovcan a čo má ten chalan 3 roky, aby som si klakla na kolena a povedala - zlaticko, strasne ma to mrzi, nechcem ranit tvoje krehke srdiecko, ale mas tam chybu. Ma tam byt ‘s’, ale viem, že si snaživý.. isto si to hneď opravíš a dobre bude..
Ale ocividne to ‘z/s’ az take nepodstatne nie je, ked ta to tak poburilo
Tak skúsim vyzdvihnúť veci, ktoré si myslím, že ba zabránili možnému ponižovaniu zo strany druhých
1. Písať gramaticky správne
2. Nehádzať sem každý jeden, čo i len najmenší zdravotný problém
3. A vôbec nepísať tu otázky ohľadom úplne všetkého, čo sa života toho daného človeka týka
Možno o tom ani nevie, ale som presvedčená, že je normálnejší, ako minimálne pár ľudí tu. Jediný rozdiel je, že tí druhí o sebe všetko neprezradia:/
@livre ciboha on ta chce dojebat bo ma problemy s gramatikou a furt ho tym dakto sikanue a ty sa chytas kazdej slamky bo ma dakto odlisny nazor a zaroven musis mat posledne slovo ked mas pocit ze mas pravdu a cele som to zhovadil ja jednou prijebanou temou a tak sa bud vyjadri k nej abo ma dalej buzeruj za moju neschopnost a uz sa nato obaja jebte, bo sa vadite jak dve individua vdaka mne!
ako ja neviem... nemam nejako potrebu ho hejtovat, kazdy sme nejaky... uz kdesi pisal, ze nevie az tak dobre po slovensky, ze je madar, takze jeho gramatiku neriesim... na rozdiel od mnohých iných, ktorí sa tu prezentujú ako roduverní vlastenci, slotovci a kotlebovci ale ich slovenčinárky by mali vracať výplaty, ked ich tak "skvele" naučili materinský jazyk... je hypochonder, to je evidentné ale hypochondria sama o sebe je tiez seriózna oficialna diagnoza, na rozdiel od kokotizmu, ktorým tu tiež poniektorí trpia a možno sa pýta niekedy na veci, ktoré sa iným zdajú banálne... no a čo?
btw. tvoja slovenčina tiež nie je nič moc a to asi ani nie si maďarskej národnosti...
@salora takze som bud hypochonder, alebo mam chorobu nazvanu po penise vo vulgarnej verzii? emmmm, ked myslis chrisa, tak na mna to vlastne par rokov do zadu slusne plati hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Sorry, ale toto je iba na vyvolávanie flejmu, nič viac.
ale inak čojaviem každý sme nejaký
Pomalicky zacinam konstruovat aj nejake tie zavery.. ble
Ale ocividne to ‘z/s’ az take nepodstatne nie je, ked ta to tak poburilo
1. Písať gramaticky správne
2. Nehádzať sem každý jeden, čo i len najmenší zdravotný problém
3. A vôbec nepísať tu otázky ohľadom úplne všetkého, čo sa života toho daného človeka týka
Možno o tom ani nevie, ale som presvedčená, že je normálnejší, ako minimálne pár ľudí tu. Jediný rozdiel je, že tí druhí o sebe všetko neprezradia:/
btw. tvoja slovenčina tiež nie je nič moc a to asi ani nie si maďarskej národnosti...