Ak viete o čo sa jedná .. aký mate názor na túto stránku ask.fm a tie 12-16 ročné decká ktoré sa tam navzájom berú ako slávne len kvoli tomu že majú vela otázok, lajkov a darčekov ? Ja som si myslela že slávny je ten kto niečo v život dokázal .. a nie že
ja to mam kvoli twitteru, nejak moc to nevyuzivam ale nepride mi to zle, na twitteri to ma dost ludi a ja sa velmi casto zvyknem ich pytat veci ktore nechcem tweetovat a aj oni mna
@pau1in3 no ved jasne ... to vie nastvat urcite ... ja som si tu stranku teraz len tak zbezne pozrela ... a momentalne by ma zaujimala rovnaka otazka ako teba ... a este preboha naco taketo nieco funguje?
mám ask pre zabavu... ale docela mi tam vadia tie 12-tky ktoré všade hadžu link na svoj ask nech sa ich ľudia pytaju a potom ich odpovede su jednoslovne ... a ešte k tomu nič nevypovedaju ..niečo ako: nwm, nemám, možno.... načo chce otazy ked nevie odpovedať???? ... -,-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aj ked aj ja tam mam profil,ale len kvoli blogu,aby sa ma nemuseli pytat do komentarov.
Len toto že tie české decká a už aj slovenské čo robia.. sa považujú za slávne a pretekajú sa v tom kto ma viac otázok ... to je dosť trápne