Ahojte chcela by som sa opýtať či tu na birdzi nenájdem niekoho kto sa zaoberá astrálným cestovaním alebo pozná niečo také ako lucídne sny viem že pre mnohých to je uletené ale neberte mi ilúziu
Lucidne sny su najkrajšie sny, musíš len prísť na to, aby si sa v nich udžala.. a potom aby si si nesplietla realitu zo snom... ako sa mi občas stáva...
Astrálne cestovanie sa ťažko učí keď sa nevieš uvoľniť.. osobne sa mi nedarí úplne sa odpútať od tela, nejaká končatina to vždy kazí ale treba veľa cvičiť, dá sa to naučiť. Rovnako aj lucídne sny
Veľa šťastia
@madiee Podľa mňa to je fakt náročné teda obdivujem ľudí čo to dokážu a ty to už ako dlho cvičíš už si si všimla dajaké pokroky ? ja som mala také obdobie asi rok dozadu že ked som zaspávala som mala pocit že vidím samu seba ako ležím na posteli bol to divný pocit a v tom ma vždy trhlo stalo sa mi to asi 3x a nechápala som to. Ja viem ono to znie zvláštne ale vtedy som to neriešila pretože som o astrálnom cestovaní nepočula
@lola18 teraz ich mávam menej ale keď som často čítala na internete o lucídnych snoch, a skúšala aj pár návodov, akoby sa mi to vrylo do pamate, keď som sa tým zaoberala podrobnejšie tak sny prichádzali sami, alebo sa mi sníval taký nezmysel, že som si uvedomila že je to sen... mám kamoša ktorý má na mobilnej obrazovke napísané---) Snívaš? a vždy si skontroluje v ten moment či sníva... je o tom veľa návodov ako to zistíš.... musíš sa tým zaoberať...
@lola18 kedysi dávno v dobách dávno minulých som s tým chcela začať, ale ako vravím, nedarí sa mi úplne oddeliť od tela. Cvič ďalej, držím ti v tom palce
@unwritten a si vsimni, ze to robia ludia co maju bud problemy so spankom, alebo idu spat na silu, maju plytky spanok, teda polo spia a polo su pri vedomi, co ma za nasledok taketo zvlastne polo-sny
@method na zakladne mojich skusenosti a skusenosti ludi s ktorymi som si bud pisal alebo som cital ich prihody + nejake tie vedecke dokazy musim s tebou nesuhlasit...i ked ma aj ta tvoja teoria nieco do seba
@method ved cudzia ti byt nemusi ale toto je taka tema...tazko niekomu dokazes ci take nieco ozaj funguje tak ako sa to prezentuje alebo je to jednoducho len to co si pisal vyssie
@kosmiklove mna najviac facsinuje, ze ludia nezvladaju ani beznu realitu a medziludske vztahy a ovladanie svojho ega, ale najradsej by cestovali kade-tade a spoznavali kadeco
astralne som si pocestoval cez vibracie do 5tej dimenzie kde som hral sachy s Astarom seranom a P'taahom funguje to zarucene (vynasobte takyto story 100+ krat a mate "zaruceny dokaz ze to funguje")
No ja som robil tie testy reality (pozeranie sa na ruky) a za deň sa to podarilo. 3x to bolo dobré, no čo sa mi zdalo naposledy, ani nechcem už žiadny takýto sen mať.
Najprv samozrejme som lietal len tak kade tade, potom som skúšal sa nejako rozprávať s ľuďmi, ale to je stráta času, pretože sen nemá žiadnu logiku. Oni vám síce niečo rozprávajú, ale úplne odveci Dôvod prečo nechcem ďalší bdelý sen je ten, že ja som mal akokeby sen v sne. Prebudil som sa zo sna do sna - v posteli, presne také isté prostredie (bordel kde som aj večer zaspal a nevedel som, že to je ešte sen. Všetko som si uvdemoval. Ako som ležal počul som dievčenský plač, tak som sa zľakol a snažil som sa kričať nech ma niekto zobudí (so creepy), ale to nepomáhalo, zrazu sa plač zmenil na smiech a počul som ako (ona) mi ide do izby. Potom začala tak démonsky škriekať, ja už som bol na hranici infarktu... Konečne som sa zobudil, ale stále som bol zmätený či je to realita, alebo sen. Pozrel som sa na ruky a došlo mi že je to už normal. Do rána som nezaspal, lebo som sa bál zaspať. Sorry, že tu píšem maturitný sloh, ale bol som z toho ešte dneska mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Veľa šťastia
myslím že si prvý človek v živote o ktorom viem že ho pozná, okrem môjho otca, teda
astralne som si pocestoval cez vibracie do 5tej dimenzie kde som hral sachy s Astarom seranom a P'taahom funguje to zarucene (vynasobte takyto story 100+ krat a mate "zaruceny dokaz ze to funguje")
Najprv samozrejme som lietal len tak kade tade, potom som skúšal sa nejako rozprávať s ľuďmi, ale to je stráta času, pretože sen nemá žiadnu logiku. Oni vám síce niečo rozprávajú, ale úplne odveci Dôvod prečo nechcem ďalší bdelý sen je ten, že ja som mal akokeby sen v sne. Prebudil som sa zo sna do sna - v posteli, presne také isté prostredie (bordel kde som aj večer zaspal a nevedel som, že to je ešte sen. Všetko som si uvdemoval. Ako som ležal počul som dievčenský plač, tak som sa zľakol a snažil som sa kričať nech ma niekto zobudí (so creepy), ale to nepomáhalo, zrazu sa plač zmenil na smiech a počul som ako (ona) mi ide do izby. Potom začala tak démonsky škriekať, ja už som bol na hranici infarktu... Konečne som sa zobudil, ale stále som bol zmätený či je to realita, alebo sen. Pozrel som sa na ruky a došlo mi že je to už normal. Do rána som nezaspal, lebo som sa bál zaspať. Sorry, že tu píšem maturitný sloh, ale bol som z toho ešte dneska mimo
to