je to zbytocnost pokial to nema mat nejaky vaznejsi dovod je to ako ked sa 30 rokov ucite chodit po vode.. a ked sa to konecne naucite, zistite ze 30 rokov zivota v prdeli pre somarinu
Zdravim aj ja sa zaujimam o astralne cestovanie zatial sa my to nedari.. ale zaujimam aj o 3 oko a na jednej stranke som cital ze sa da otvorit pomocou nejakej meditacnej hudby ale musite byt uvolneni ci co ... prosim ak je tu niekto nech mi napise ci je to pravda dakujem
ano je to lákavé, ako aj vyvolávanie duchov napr., lenže pozor je veľa zdokumentovaných prípadov, že po takomto zážitku sa niektorí našli na psychiatrii a už sa z to nedostali ...
@zajkousko chapem tomu ze tomu veris... ale podla mna to mame od Boha rovnako ako vsetko ostatne... a vsetko zle je na nieco dobre a naopak... pokial sa ludia spravaju a myslia dobre tak to nema byt preco zle. a neviem od kial mas tieto veci ale nazivat veci okultizmom a tym odradzat ludi od toho alebo ho oznacovat ako zlych pre mna nema nic spolocne s nabozenstvom alebo bibliou aj ked to mas mozno prave z nej...
@zajkousko ja som esce o tom zdokumentovane nic nevidel vedel by si mi poradit nejaky dokument.?... lebo hladal som o tom a jedine co som nasiel bol film insidious
vsetko zalezi len od teba s akym zamerom konas, a ak po takomto zazitku ludia skoncilil na psychiatrii ako hovoris, tak co uz. Treba to robit len ked vies do coho ides a ako sa ochranit
AC som síce neskúšaa, ale vraj tomu zvykne predchádzať tranz a je možné, že nedávno som sa do takého tranzu dostala, slabého. Ale veľmi som sa bála, takže prechod do AC som automaticky vylúčila.
skúšala som,keď som bola mladšia, ale vždy, keď mi brneli končatiny , tak som sa prestala sústrediť .nejak som sa potom na to vykašľala, lucídne sny mi stačia bohato ..
Mne občas večer na hranici medzi spánkom a bdelosťou sa dostaví taký divný pocit - a to sa ani nesústredím.
Veci začínajú mať taký podivný oblý tvar, v nohách a rukách akoby mi pochodovali mravce a cítim zvláštny tlak v hlave, ale nie je nepríjemný, skôr taký útlm akoby si mala úplne prázdnu myseľ
Ja by som to prirovnala k anestéze, keď sa ti dajú nadýchať kyslíka tak tých pár minút predtým než zaspíš.
@zajkousko ma pravdu 99% ludi si precita iba to co chce a rizika zanedbava pri experimentovani s astralnym cestovanim a lucidnymi snami sa na ludsku energeticku siet vie nabalit tolko negativnej energie a roznych ,,bytosti" a ze to neni jak ked si komar cucne trochu krvi ale niektore z nich su naozaj nebezpecne a zvyknu hodovat dokym maju na com ked som na to prisiel bolo uz neskoro a dodatocne sa ich zbavit je tazke a ruku v ruke s tym idu aj menej prijemne a dlhotrvajuce problemy ktore urcite nestoja za par minut zabavy pocas sna... TYMTO APELUJEM NA VAS VSETKYCH. NASTUDUJTE SI AJ RIZIKA KTORE S TYM IDU A AZ POTOM SA SERTE DO VECI MEDZI NEBOM A ZEMOU
@zajkousko s tým že je to okultistická praktika si ma zabil... ale fakt... je veľa ľudí ktorý sa tam dostávajú napríklad pri zaspávaní alebo podobne... a navyše to praktikujú skôr ľudia zaoberajúci sa bielou mágiou nie čiernou... a väčšinou ľudia ktorým sa tam podarí dostať vedia čo robiť a aké riziká to nesie... malé deti alebo proste niekto kto nevie o čo ide sa tam proste len tak nedostane lebo je to skôr o tom ako veľmi vedia rozvíjať svoju myseľ... nie je to možné len tak... proste to chce veľa cvičenia a motiváciu... prečo tam ísť... keď je to len tak zo zvedavosti tak sa to len tak nepodarí...
tí čo to praktizujú maju silu od Zlého, tato energia nepochádza od Boha...
aj keď je to biela mágia je to veľmi nebezpečné hlavne pre toho kto to vykonáva, diabol mu dá silu, ale v konečnom dôsledku ho nakoniec získa na svoju stranu a odtiaľ je veru veľmi ťažky návrat do reality .......filip
ja osobne som skušala ametystom ale rýchlo ma tieto srandy prešli je aj dôležité aby si všetky čakry mal na rovnakej vlne, nie jedna otvorena moc a jedna uzavreta uplne... to si ale vsetko najdes ale je vela veci co by som ti odporucila predom nez sa dostanes k otvoreniu 3 oka...
aj o astralnom cestovani a ostatnych veciach, pre vas je to sranda ale ak to zazije nepripraveny laik može ho to dosť psychicky poznacit... treba najprv hlavne trenovat svoju mysel a potom skusat tieto veci ak nechcete mat neprijemne zazitky...
@zajkousko predom sa ospravedlnujem za výraz ale... Piču Satan !
tí ľudia sa dostali na psychiatriu pretože laik chcel byť hned majstrom, preskočili pár zásadných vecí ktoré treba predom cvičiť a pripraviť sa na cestovanie... oni sa len psychicky zrútili lebo neboli pripravení na to, nič to zo satanom a pod. ehm blbosťami nemá !
ja nikomu nebráním, cestuj si astrálne koľko chceš....
ale nikomu to ani nedoporučujem, bars sa aj na to dobre pripravi ako píšeš....
ak si neveriaca, je pre mňa zbytočne s tebou komunikovať, neveríš v Boha, v evanjelium a preto neveríš ani v okultné vedy, ktoré pochádzajú od Zlého ......filip
kto povedal že som neveriaca ? len verím v niečo viac ako vraví cirkev, mám veriť v starého deduška čo si sedí na obláčiku a pozerá sa na nás ? verím v niečo viac... zlo a dobro existuje len vdaka subjektívnemu pohľadu jednotlivca či sa to jemu hodí/páči alebo nie... nemusím chodiť do kostola a priradovať sa k nejakej cirkvi aby som v niečo verila, to je zastaralé, hlúpe... cirkev je jedna z najhorších spoločenstiev ktoré perú špinavé peniaze a ovládajú ľudí ako loutky, zastrašujú ich peklom a podobnými hovadinami... tak ako ty teraz zastrašuješ Satanom... ano je to stav kedy môže psychika zlyhať a prísť stav na zbláznenie... ale iba ak sa s tým zahrávajú ľudia netrpezlivý, nepripravený... je to stupeň duchovnej cesty ktorý obyčajný človek čo do toho ide len zo zvedavosti nezvládne... môže človek počuť desivé hlasy, vidieť duchov a démonov ale preto si predom vyčvičiť myseľ, ak ich človek nekrmi strachom nemôžu mu nijako ublížiť... ľudia čo sa z toho zrútili len neboli pripravený... ako keby si pustil malé dieťa pilotovať lietadlo, je jasné že sa to skončí katastrofou, ty len odsudzuješ niečo čo nepoznáš na základe svojej milovanej cirkvi a svojho posadnutého presvedčenia že všetko iné je zlé a to je veľmi primitívne, takže teraz už to urážka je lebo človek čo súdi niečo čo nepozná je idiot pekný deň inak prajem
ty si riadne degenerovaný ako si zistil čo ja milujem ? ja som o bohu nevravela nič ja som skritizovala cirkev ktorá zneužíva bibliu ktorá je mimochodom zle preložená, keby si sa o to viac zaujímal zistil by si že pôvodné slovo bolo v množnom nie jednotnom čísle a znamená to "tí, čo prišli z nebies" ale ok ver si dalej zastaralým zastrašovaním cirkvi...
@zajkousko to je len predstava ktorú ti vnútila cirkev chcela som tým poukázať na to, ako "Boha" cirkev predstavuje a že je to detinské... inteligentný človek nepotrebuje žiaden titul, dnes má veľa ľudí titul a sú sprostý ako poleno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
v siedmej dimenzii?nooo
AC je v kategórii okultných vied a všetko spojene s tým je pochádzajúce od diabla .....filip
ano je to lákavé, ako aj vyvolávanie duchov napr., lenže pozor je veľa zdokumentovaných prípadov, že po takomto zážitku sa niektorí našli na psychiatrii a už sa z to nedostali ...
filip
platí to isté pre teba, nezačínajte si z okultizmom!!!
za všetkým je diabol
Stránky v kategórii „Okultizmus“
V tejto kategórii sa nachádza 28 stránok z 28 celkom.
Zoznam alchymistov
Zoznam okultistov
A
Argenteum Astrum
Astrálne cestovanie
Astrálne telo
C
Chiromantia
E
Extatické veštenie
G
Geomantia (veštenie)
H
Hermetické bratstvo z Luxoru
Hermetický rád Zlatého úsvitu
H pokrač.
Hermetizmus (filozofia)
K
Kabala
M
Mystagóg
Mágia (okultizmus)
O
Okultizmus
Ordo Templi Orientis
P
Prorokovanie
Pyromantia
R
Rozenkruciáni
T
Tarot
T pokrač.
Theléma
U
Uroboros
V
Veštec
Veštectvo
Veštenie
Z
Zoznam hermetikov
Zvieratník
Č
Čierna mágia
filip
@zajkousko súhlasím s @thcpositif
seriously..
astralna protekcia je cast duchovneho rozvijania
vsetko zalezi len od teba s akym zamerom konas, a ak po takomto zazitku ludia skoncilil na psychiatrii ako hovoris, tak co uz. Treba to robit len ked vies do coho ides a ako sa ochranit
AC som síce neskúšaa, ale vraj tomu zvykne predchádzať tranz a je možné, že nedávno som sa do takého tranzu dostala, slabého. Ale veľmi som sa bála, takže prechod do AC som automaticky vylúčila.
Veci začínajú mať taký podivný oblý tvar, v nohách a rukách akoby mi pochodovali mravce a cítim zvláštny tlak v hlave, ale nie je nepríjemný, skôr taký útlm akoby si mala úplne prázdnu myseľ
Ja by som to prirovnala k anestéze, keď sa ti dajú nadýchať kyslíka tak tých pár minút predtým než zaspíš.
lebo som tlačový korenšpondent a všetko píšem do novín .....filip
tí čo to praktizujú maju silu od Zlého, tato energia nepochádza od Boha...
aj keď je to biela mágia je to veľmi nebezpečné hlavne pre toho kto to vykonáva, diabol mu dá silu, ale v konečnom dôsledku ho nakoniec získa na svoju stranu a odtiaľ je veru veľmi ťažky návrat do reality .......filip
» www.carovani.cz/otvorenie-3-oka...
ja osobne som skušala ametystom ale rýchlo ma tieto srandy prešli je aj dôležité aby si všetky čakry mal na rovnakej vlne, nie jedna otvorena moc a jedna uzavreta uplne... to si ale vsetko najdes ale je vela veci co by som ti odporucila predom nez sa dostanes k otvoreniu 3 oka...
aj o astralnom cestovani a ostatnych veciach, pre vas je to sranda ale ak to zazije nepripraveny laik može ho to dosť psychicky poznacit... treba najprv hlavne trenovat svoju mysel a potom skusat tieto veci ak nechcete mat neprijemne zazitky...
tí ľudia sa dostali na psychiatriu pretože laik chcel byť hned majstrom, preskočili pár zásadných vecí ktoré treba predom cvičiť a pripraviť sa na cestovanie... oni sa len psychicky zrútili lebo neboli pripravení na to, nič to zo satanom a pod. ehm blbosťami nemá !
ja nikomu nebráním, cestuj si astrálne koľko chceš....
ale nikomu to ani nedoporučujem, bars sa aj na to dobre pripravi ako píšeš....
ak si neveriaca, je pre mňa zbytočne s tebou komunikovať, neveríš v Boha, v evanjelium a preto neveríš ani v okultné vedy, ktoré pochádzajú od Zlého ......filip
kto povedal že som neveriaca ? len verím v niečo viac ako vraví cirkev, mám veriť v starého deduška čo si sedí na obláčiku a pozerá sa na nás ? verím v niečo viac... zlo a dobro existuje len vdaka subjektívnemu pohľadu jednotlivca či sa to jemu hodí/páči alebo nie... nemusím chodiť do kostola a priradovať sa k nejakej cirkvi aby som v niečo verila, to je zastaralé, hlúpe... cirkev je jedna z najhorších spoločenstiev ktoré perú špinavé peniaze a ovládajú ľudí ako loutky, zastrašujú ich peklom a podobnými hovadinami... tak ako ty teraz zastrašuješ Satanom... ano je to stav kedy môže psychika zlyhať a prísť stav na zbláznenie... ale iba ak sa s tým zahrávajú ľudia netrpezlivý, nepripravený... je to stupeň duchovnej cesty ktorý obyčajný človek čo do toho ide len zo zvedavosti nezvládne... môže človek počuť desivé hlasy, vidieť duchov a démonov ale preto si predom vyčvičiť myseľ, ak ich človek nekrmi strachom nemôžu mu nijako ublížiť... ľudia čo sa z toho zrútili len neboli pripravený... ako keby si pustil malé dieťa pilotovať lietadlo, je jasné že sa to skončí katastrofou, ty len odsudzuješ niečo čo nepoznáš na základe svojej milovanej cirkvi a svojho posadnutého presvedčenia že všetko iné je zlé a to je veľmi primitívne, takže teraz už to urážka je lebo človek čo súdi niečo čo nepozná je idiot pekný deň inak prajem
tu niet čo povedať, kto miluje niečo viac ako je samotný Boh Stvoriteľ, je u mňa nikto ...........filip
ty si riadne degenerovaný ako si zistil čo ja milujem ? ja som o bohu nevravela nič ja som skritizovala cirkev ktorá zneužíva bibliu ktorá je mimochodom zle preložená, keby si sa o to viac zaujímal zistil by si že pôvodné slovo bolo v množnom nie jednotnom čísle a znamená to "tí, čo prišli z nebies" ale ok ver si dalej zastaralým zastrašovaním cirkvi...
ten na obláčiku je kto?, ani nevieš čo píšeš a koľko máš titulov, keď to tak dobre ovládaš?.......filip