Ahojte, je tu niekto kto má skúsenosti s astrálnym cestovaním, alebo regresnou terapiou a zaujíma sa o podobné veci? Rada by som s niekým takým pokecala.
Ja som dospel k viacerym zaverom. Fizycke telo nieje podstatne. Treba sa vznasat nad telom a toto tu na zemy je len dyvadielko. Pozor! Zaver cyslo dva: minule zyvoty neviem ci existuju, ale ak ano, regresna terapya je jedna s najvierohodnejsich metod (a to vyem o com kecam, vsak som nejaky ten method), kde pacyent nieje vobec visokosugestibilni, takze na tom si treba zakladat. Podme badat dalej.
Tu dokonale sedi: nevie este ani chodit a uz chcel by lietat
@ferotferot clovek, ktory mi seriozne isiel vysvetlovat dolezitost tela tym, ze sa mam hodit z 11. poschodia mi ide nieco hovorit o trapnosti ? ok teda
@zajkousko Hmm a máš nijaké stránky s výpoveďami Jak jo pošli prečítam si :p
@padlyanjel je to fascinujúce a tiež si myslím ze o takýchto veciach je lepšie nevedieť Jak vedieť ale keď uz sa niekto Dana skúmanie spiritualizmu je na ceste s ktoréj sa tažko vybočí :p
@moccacino
s astralnym putovanim a ja osobne to nevolam mimotelovy zazitok, lebo sa to podla mojich zazitkov deje vsetko v hlave, podobne ako sny a lucidne sny.
Hehe, myslím, že astrálne cestovanie, by mal skúsiť každý
Nie, že by išlo o niečo čo by sa odohrávalo niekde inde ako v mysli a v konečnom dôsledku malo nejaký hlbší význam, ale techniky na uvolňovanie tela majú veľmi zaujímavé prejavy.
Kedysi som sa o to aktívne pokúšal než som sa stal ohľadom podobných vecí pragmatikom, ale to uvádzanie sa do uvoľneného stavu, to je teda niečo. V istých fázach mi vibrovalo celé telo a sfajčený keď som bol, tak to bolo chvíľami fakt akoby na hrane vyskakovania duše z tela.
Odporúčam všetkým, ktorí sa s telom radi hrajú aj inak ako len skúmaním pohlavných orgánov.
Mimochodom veľmi dobre sa v tomto uvoľnenom stave medituje a rozjíma, a aj pri dostávaní sa do neho si neraz musíte v hlave čo to so sebou poriešiť inak vás telo akoby nepustí k úplnému uvolneniu a ak sa vám náhodou podarí "astrálne cestovanie" takmer v zásade je z toho intenzívny a zaujímavý sen.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale mam nieco nastudovane aj o minulych zivotoch alebo o posmrtnych zivotoch
Tu dokonale sedi: nevie este ani chodit a uz chcel by lietat
tieto veci sú veľmi zaujímavé a lákavé, no nebezpečné...neodporúčam sa s takými vecami zapodievať...iba by si sa vystavila nebezpečenstvu
tak si inak mimo
jednoducho ti vysvetlim ako je telo dolezite
hod sa z 11. poschodia
to bude astralna cesta kamarat ak nie do marnice tak aro 100%
daj si pokoj stouto vecou lebo si vymelies aj pozostatky mozgu co mas v hlave
nemusis ma lutovat
tvoja ironia je proste az prilis trapna cize som si fakt myslel ze si idiot...
prepac
musel som prisposobit uroven vysvetlenia k urovni cloveka co pisal komentar predtym
nemozes sa s idiotom bavit ako s intelektualom ale tomu asi nerozumies ak sa ti ludia stale prisposobuju...
seriozna bola iba posledna veta nikdy by som neradil niekomu aby sa hadzal z 11 poschodia.... mohol by to naozaj prezit
samozrejme nejdem ti hovorit nic o trapnosti...iba som napisal svoj nazor na tvoj prvy komentar.
ak si stojis za tym ze si dal uzasnu ironiu mna lutujes a ja si stojim na kabli tak zelam prijemnu nedelu
čo nie je od Boha Stvoriteľa je od diabla, pozor na to, človek sa môže dostať do obrovských psychických problémov...
na internete je x dôkazov- výpovedi ľudí čo tým prešli....
@padlyanjel je to fascinujúce a tiež si myslím ze o takýchto veciach je lepšie nevedieť Jak vedieť ale keď uz sa niekto Dana skúmanie spiritualizmu je na ceste s ktoréj sa tažko vybočí :p
co by si rada vedela?
to si myslis, ze astralne putovanie je magia?
smeješ sa?
musím ťa sklamať, ale áno
ako si na to prisiel?
s astralnym putovanim a ja osobne to nevolam mimotelovy zazitok, lebo sa to podla mojich zazitkov deje vsetko v hlave, podobne ako sny a lucidne sny.
nemam este taky obraz o ludoch, vies, som tu nova
takze, ja by som sa velmi rada dozvedela odpoved.
ci som teda carodejnica a pojdem do pekla.
@zajkousko
Nie, že by išlo o niečo čo by sa odohrávalo niekde inde ako v mysli a v konečnom dôsledku malo nejaký hlbší význam, ale techniky na uvolňovanie tela majú veľmi zaujímavé prejavy.
Kedysi som sa o to aktívne pokúšal než som sa stal ohľadom podobných vecí pragmatikom, ale to uvádzanie sa do uvoľneného stavu, to je teda niečo. V istých fázach mi vibrovalo celé telo a sfajčený keď som bol, tak to bolo chvíľami fakt akoby na hrane vyskakovania duše z tela.
Odporúčam všetkým, ktorí sa s telom radi hrajú aj inak ako len skúmaním pohlavných orgánov.
Mimochodom veľmi dobre sa v tomto uvoľnenom stave medituje a rozjíma, a aj pri dostávaní sa do neho si neraz musíte v hlave čo to so sebou poriešiť inak vás telo akoby nepustí k úplnému uvolneniu a ak sa vám náhodou podarí "astrálne cestovanie" takmer v zásade je z toho intenzívny a zaujímavý sen.