zatiaľ som mala skúsenosť s dvoma notebookmi od asus, a spokojnosť, jeden ubuntu druhý win. čo viem tak problémovejšia značka je skôr hp. asus by si nemala mať problém..ja mám dokonca acer momentálne a tiež spokojnosť až na pár vecí, v budúcnosti siahnem už po nejakom asuse určite. čiže ako značku odporúčam, tiež ale záleží od toho aký model samozrejme
ASUS-u som verná, podľa mňa je to najlepšia voľba, mala by som poklopať no zatiaľ som s nimi nemala problémy... Inak mám doma 2 lásky, obe špecialne edície, jedna z UL-série a druhá z N-série
Jediné čo mi prkážalo bolo to, že na Nku mám plastový touchpad a je matný no vlastne bol a teraz je z neho leský Ale čo už, nie je to viditeľné len pod určitým sklonom...
Inak ak vyberáš tak skús pozerať hlavne parametre aké má a aké chceš
Ja som hľadala niečo lacnejšie, no postupne som prešla a našla tieto lásky a ich predaj bol časovo obmedzený čiže plus pre mňa nemá ich veľa ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len nabudúce sa budem asi fakt vyvarovať modelom so seagate hdd
Jediné čo mi prkážalo bolo to, že na Nku mám plastový touchpad a je matný no vlastne bol a teraz je z neho leský Ale čo už, nie je to viditeľné len pod určitým sklonom...
Inak ak vyberáš tak skús pozerať hlavne parametre aké má a aké chceš
Ja som hľadala niečo lacnejšie, no postupne som prešla a našla tieto lásky a ich predaj bol časovo obmedzený čiže plus pre mňa nemá ich veľa ľudí