Djmichal20 - nový album sa volá Trilogy. Je to dvoj CD. Neviem či si ako posledný videl 7 Years a sú aj pesničky - Trilogy (Addicted To Music) a Trilogy part 2. (Seven Years) a teraz to uzavrel na novom albume - Trilogy part 3. a album sa jednoducho volá Trilogy
Peter_piper - neviem kde si k tomu došiel ale zdá sa, že do trancu sa nerozumieš. Neviem čo považuješ za trance a či poznáš len Tiesta ale ATB je prvotriedny trance.
...tak pre všetkých hlupákov, Andre nie je žiaden homoš, o milión % percent lepší ako ten žebrák Tiesto, či jaký mu chmára...Trilogy je jednoducho super...2 CD vyšlo 04.05.2007...a ako už Endre spomenul je završený Trilogy (The Final Chapter...
...Michal, nemáš pravdu...04.05 vyšlo...a nehádaj sa so mnou, dobre viem, čo hovorím, ja ATB nepočúvam 3 roky ako monžo ty...ak chce niekto ATB - Trilogy, daj www.moblex.ru...do vyhľadávača ATB a máš to...
čo sa tu hadaťe ako male deti každy Dj a producent sa snaži robiť hudbu tak ako sa mu pači som zvedavy či by niekto z vas vypotil nejaky lepši track alebo album ako ATB či Tiesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kedy vysiel?
Peter_piper - neviem kde si k tomu došiel ale zdá sa, že do trancu sa nerozumieš. Neviem čo považuješ za trance a či poznáš len Tiesta ale ATB je prvotriedny trance.
Ikonka - album vyšiel niekedy v júni.
hoci pocuvam uplne inu hudbu, ATBho som mala vzdy rada..proste dobre veci robi..
takze idem poctivo tahat
» www.supermusic.sk/shop_item.php?a...