Čaute, chcela by som ísť na jeden koncert, ktorý bude v Ateliéri Babylon v Bratislave a čo sa týka lístkov, tak budú 3 druhy: klasické lístky, VIP lístky a Meet&Greet. No a kedže som sa ohľadom lístkov obrátila na Ateliér Babylon, ktorý ma poslal za Ticket Portalom a tí za usporiadateľmi (tí mi už niekoľký deň nepodpisujú, hlavne že na stránke majú napísané, že odpisujú do 24 h), tak mi napadlo, či by ste mi aspoň s niektorými otázkami nevedeli pomôcť - tí, ktorí ste tam boli.
Čo je v sále ten balkón, tam sú sedadlá alebo sa tam stojí? (pretože žiadne miesta na lístkoch nie sú)
Náhodou, neviete čo zahŕňa Meet&Greet (či nejaké tričká, CD, občerstvenie) + miesta máte na balkóne alebo pri pódiu?
VIP zóna je opäť na balkóne alebo pri pódiu a zahŕňa zase nejake občerstvenie alebo niečo navyše?
Dúfam, že mi pomôžete, potrebujem to vedieť čo najskôr
@pandoras balkon je hore, co viem, tak sa tam da aj sedet. vip listky budu hore, a to meet and greet to je podla mna napravo tzn. prejdes VIP a ides dozadu k zachodom a tam su schody. ale tazko povedat. aka je to akcia?
@wewo A je dobre vidieť na pódium? Pretože už keď tam idem, radšej by som bola čo najbližšie k pódiu. A oplatí sa vôbec byť na tom balkóne? A ešte, keďže sú tam stoly, zrejme v tej cene bude aj to občerstvenie (minimálne pitie), či?
@chlorofyl@wewo Neviem pri akých príležitostiach ste tam boli, ale keďže je to koncert, asi pri pódiu nebudú stoly, však? Asi sa tam bude stáť, že? Prepáčte, že sa pýtam jak retardovaná, len zväčša chodím na festivaly
@pandoras ja som bol v babylone este asi pred 12 rokmi prvy raz to tam bolo divadlo takze tam boli stoly a stolicky. ale teraz tam chodim uz len na akcie tanecne a vzdy dole je len plac na tancovanie (uplne vzadu sedacky na stene) a hore su aj stoly so stolickami (v ramci VIP zony) takze si myslim ze to bude obdobne
Ak chceš skákať a tancovať, tak ber lístky na státie - v Babylone je super pódium, lebo si fakt blízko pri kapele. Hore na balkóne sú miesta na sedenie a možno lepší zvuk, ale si tam tak odizolovaná. VIP je pravdepodobne balkón na boku, ale nie som si istá.
@hellium Vďaka za radu Len je tu ešte taký menší problém, a to že ja by som sa najradšej zúčastnila aj toho Meet and Greet, pretože tú kapelu mám neskutočne rada a povedzme si pravdu, dotyčný spevák (ako jediný z pôvodnej zostavy) už nie je najmladší a kto vie, čo sa môže stať no a keďže nejde o veľmi známu kapelu, nie je to až tak drahé, ako som čítala. No a keby že si kúpim tento Meet and Greet lístok, zrejme by som musela potom byť na balkóne, však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Čo je v sále ten balkón, tam sú sedadlá alebo sa tam stojí? (pretože žiadne miesta na lístkoch nie sú)
Náhodou, neviete čo zahŕňa Meet&Greet (či nejaké tričká, CD, občerstvenie) + miesta máte na balkóne alebo pri pódiu?
VIP zóna je opäť na balkóne alebo pri pódiu a zahŕňa zase nejake občerstvenie alebo niečo navyše?
Dúfam, že mi pomôžete, potrebujem to vedieť čo najskôr