to mi raz kamarat ukazoval v mobile v skole ...neprijemne ...fakt neodporucam ...a ti ktori radi robia naschvali a vzdy spravia opak tak tym to odporucam
ja nevravím, že to je najbrutálnejšia vec na svete.. ale proste, je to dosť blbé, nechcel by som nikdy v živote aby sa mi aspoň z polovice stalo to čo jemu :/
no just, človek si musí dávať pozor..
mne už 6x niečo šili.. a to bolo stále niečo malé (5-6 stehov) .. :/
mno bleee akoze je mrtvy? ja us som videla na jednej stranke aj popravu za ziva ale nozikom mu odrezali hlavu napadli na ulici a tam zarezali na namesti to bolo ne nejakej stranke to video
doma mám prezentáciu urobenú z fotiek, kde bágrista sa zdrbal aj s bágrom do vody a keď rozbíjal sklo, tak začal krvácať, prišli pirane a obrýzli ho..brutal
Potom mám fotku z brutálnej autonehody, kde mal človek rozťatú (totálne) hlavu. brutus !
Keby som našiel jedno video, kde chlapík vyliezol pravdepodobne na vozeň vlaku, no nemohol zojsť dole, priťahovalo ho to, aj mu chcel jeden podať ruku, ale elektrina medzi nimi. No a potom ten dotyčný sa chytili drotov nad ním a buchlo ním dva krát a bol hotový..
videla som to už..chudák chlapec..ako...priala som mu zomrieť...aby sa netrápil, lebo to fakt radšej zomrieť ako sa trápiť v nemocnici s rozštvrtenou hlavou..
Videl som už dávnejšie a toto je ešte z tých slabších vecí.
Aj ten samovrah v Indii koloval nejaký ten mesiac na facebooku.
Ja si zas pamätám videjko, ako nejakého muža v Thajsku zrazil kamion, ležal na ceste, spodná polovica tela 20m od neho, od pása dole nič, len črevá na vozovke, no najhoršie bolo to, že ten muž ešte žil, ale bol v takom šoku, že si to neuvedomoval, normalne sa snažil si tie črevá dať späť do brucha, proste vnímal všetko, ľudia okolo naňho pozerali, kamerovali etc.
Potom si ešte pamätám ruských neonacistov, ktorí odvliekli do lesa dvoch prisťahovalcov, tam ich podrezali a potom im odrezali hlavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Tu máte link
» www.ceknito.cz/video/408672...
AKo trocha mi z toho prislo zle ale vzhladom k tomu ze chcembyt v buducnosti lekarka si musim zvykat....
Videl som aj brutálnejšie.
nie je to strašidelne..
týpek sa šmykol na skokane a spadol na beton hlavou..
ten mu rozpolil tvár na 2 polovice ..
ja nevravím, že to je najbrutálnejšia vec na svete.. ale proste, je to dosť blbé, nechcel by som nikdy v živote aby sa mi aspoň z polovice stalo to čo jemu :/
no just, človek si musí dávať pozor..
mne už 6x niečo šili.. a to bolo stále niečo malé (5-6 stehov) .. :/
nič zlomené.. KLOP KLOP
doma mám prezentáciu urobenú z fotiek, kde bágrista sa zdrbal aj s bágrom do vody a keď rozbíjal sklo, tak začal krvácať, prišli pirane a obrýzli ho..brutal
Potom mám fotku z brutálnej autonehody, kde mal človek rozťatú (totálne) hlavu. brutus !
Ale inak, ja mám dosť silný žalúdok a mňa takéto veci fascinujú.
neprežil, o 2 dni zomrel .. -.-
@puco90
boha, veď to čo si ty poslal je nič..
instant death, ani nič necítil a tak..
200x horšie je mať tvár na polovičku a žiť..
Ja som nemyslel na to video..iba som mu dal odkaz, lebo to nevedel nájsť.
» docs.google.com/viewer?a=v&...
Aj ten samovrah v Indii koloval nejaký ten mesiac na facebooku.
Ja si zas pamätám videjko, ako nejakého muža v Thajsku zrazil kamion, ležal na ceste, spodná polovica tela 20m od neho, od pása dole nič, len črevá na vozovke, no najhoršie bolo to, že ten muž ešte žil, ale bol v takom šoku, že si to neuvedomoval, normalne sa snažil si tie črevá dať späť do brucha, proste vnímal všetko, ľudia okolo naňho pozerali, kamerovali etc.
Potom si ešte pamätám ruských neonacistov, ktorí odvliekli do lesa dvoch prisťahovalcov, tam ich podrezali a potom im odrezali hlavu.
a to akoze naozaj prezil ???
A co ste ste si mysleli ze ako to chodi? Ked sa nekomu nieco take stane? Ze sa mu skrabne hlava a daju mu na to leukoplast? omg....
ale vidíte to. Mladý, sprostý. povedal by som že tak mu treba ale to by bolo nepekné.
No v konečnom dôsledku môže za to len a len on.
ty si maximálne obmedzený človek.. -.- ľutujem ťa
myslím , že neprežil.. ale je čudné ,že tam v tej chvilu ešte žil jak mal tu lebku preseknutu na poli ..