Včera som si šla svojou obvyklou cestičkou na korčuliach a tu znenazdajky nohy vo vzduchu... "tresk"..."drb"..."hviezdičky ***"a potom už obitá kostrč to by sa všetko dalo len keby oproti vám nešiel krdeľ vašich známych,ktorí to všetko
sem tam sa potknem na rownej zemi ze potom sa setci ujebawaju ale inak ne.. a raz som padla (tiez na rownej zemi -za triezweho stawu) na strk a rozbila som si koleno=D
som spadol na bicykli pri velkej rýchlosti sme blbli, jak som sa šúchal po boku tak mi stihol kamoš prejsť po hlave.......rozdýchal som a na celej lavej strane tela /stehna, brucho, ruky, xicht/ krásne chrasty ked som šiel domov tak ludia na mna pozerali čo to za blázna, cely krvavý a veci na sebe dotrhané
hej, isla som s kadernictva, a medzi dverami a chodnikom boli dva alebo tri schody, no a na tom poslednom som spadla, cela som sa rozplestila na chodniku , narazila som si zapastie tak ze som mala problem doma stlacit tu packu na tekutom mydle, tak som si oskrela som si obidve kolena, ze mi az krv isla, a este modrina dakde uz neviem kde...a ludia sa smiali...=D=D ae ja tiez =D=D
hmm isla som na kamoškinom bicykli ... a napravala som si tričko lebo mi išli do vystrihu (normalneho) mušky a držala som bike jednou rukou a noha sa mi šuchlo o koleso a skoro som spadla dopredu s bicyklom ale brzdy ma zachranili a išli okolo takí zasraní chlapci (10-11) a sa zacali smiat... ale nebolo to nejake trapne .. len som mala velku modrinu na lýtku no...
no bolo ich viac... išli sme na bicykli, kamoška predo mnou a zvonil mi mobil.. ja vyberám ho z vrecka, pozerám naň a kamoška predomnou prudko zabrzdila a ja som sa zrúbala a odtrhla som pritom aj pedál a obila mobil.. a seba..
alebo keď som začínala jazdiť, bola to asi druhá krokovka na vychádzke, kôň sa mi zlakol a ja tri metre do vzduchu a dopadla som na nohy a na zadok potom.. nejak tak všetci sa tam na mne u*ebávali... pekná spomienka z pred pár rokov..
ježíííš tak na to si pamätám akoby to bolo včera, strašný trapas
bolo raz isté obdobie asi pred 5 rokmi, keď sa mi páčil istý spoluobyvateľ nášho vchodu. Boli sme kamoši, ale nič viac. Raz som šla zo školy s batohom na chrbte a stretli sme sa pri vchodových dverách - u nás je to tak, že pred nimi máme schody. On z nich vychádzal, a keď ma zbadal, ako gentleman počkal kým prídem k nim aj ja a držal tie dvere otvorené - lenže čo sa nestalo!
Zakopla som o schod a skoro som si vybila zuby Ale no chlapec mi celkom schopne pomohol a snažil sa tváriť, že mu to nie je vôbec vtipné, ale ja som odtiaľ zdrhla len čo sa dalo...a odvtedy prešlo dobrých pár rokov a my sa už ledva vídame (obaja študujeme inde) ale vždy sa trochu usmievame, keď sa predsalen stretneme - kto vie prečo
jasne asi pred piatimi rokmi ponahlala som sa na autobus a rozcapila som sa do krasne hnedeho roztapajuceho snehu cela v bezovom,najma v autobuse sa tvarit,ze je vsetko v poriadku a pritom som bola cela spinava...na to nikdy nezabudnem
najhoršie som spadla asi ako decko, keď som sa prešmykla cez medzeru medzi balkónom a zábradlím na prvom poschodí, ale nič sa mi nestalo, som nezmar
ale najefektnejšie som spadla teraz nedávno, keď sme boli vonku. S úmyslom ísť sa vycikať bezpečne do tmy medzi dva stromy som vykročila k nim a.. zmizla som pravú nohu som tak nejako podivne ťahala za sebou a fakt to bolelo a bolí ma tá noha doteraz..
my sme raz utekali zo skoly na den deti, pretoze sme si mysleli ze zmeskame senecky vlacik.......tak to aj dopadlo ............pekne som sa vytrela na asfalt a pri tom tam nic nebolo.........nechapem o co som sa zakopla ...ale nevadiiiiiii
Išla som v zime po čerstvo odhádzanom chodníku, na lavičke sedel bývalý spolužiak, tak divne som sa naňho zadívala, obaja rozmýšľame, či pozdraviť, či nie.
Prechádzam okolo neho, celkom blízko, idem, idem..a zrazu sedím.Brutálne som sa pošmykla, padla som na zadok horšie ako kreslená postavička, nohy vo vzduchu, kostrč na mraky..
Minútu som tam sedela v snahe nadýchnuť sa a s naivnou nádejou, že na mieste umriem..v okolí bolo minimálne dvadsať ľudí, z ktorých 15 som poznala =/
ja si pamätám,keď ako 11ročná som bola vonku a dávala si na bicykli preteky s kamoškou okolo parkoviska...skoro som ju dobiehala,ale nejak nepridala,takže sa moje predné koleso šuchlo o jej zadné,ona prešla v pohode ďalej a ja som vyšla s celou fajne oškretou pravou časťou tela.Keď som spadla,kamoška rýchlo prišla a pýta sa:Si v pohode???Je ti niečo??? a ja v najväčšom strachu som jej odpovedala:jeb na mňa!!kontroluj bicykel!!
alebo!!! keď som na základke utekala cez celú chodbu blízko ku dverám a kričala som na spolužiačku-Miiška!Miiška,počkaj ma! a zrazu DRRRB otvorili sa dvere a ja som letelaaa a letelaaa....
10 rokov, horsky bicykel, ja este maly debilko, som sa pokusal ist na zadnom kolese, presiel som asi 3 metre a potom jeb na zem a rovno na hlavu. modrina tam bola jak balon. ale ked som spadol akurat isiel moj ujko na aute a skoro ma presiel
alebo hrali sme futbal na zakladnej, ja neprekonatelny brankar. zazvonilo na hodinu, ja som mal akurat hubu pod nohami, tak ju reku idem dvihnut. skrcil som sa, chytil ju, postavil a naraz jeb do rohu tabule. pametam, ze bola este slovina, cital som daco z knizky a naraz mi zacala kvapkat krv z hlavy a potom len som omdlel a siel do nemocnice. diera velka okolo 5 cm. stehy nwm kolko som mal a odvtedy uz nehram v triede futbal vobec!
kamosi hovorili, ze mi videli ako mi dym fuci z hlavy, zeby to boli vedomosti, ale netreba my ich az tak casto pouzivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
alebo keď som začínala jazdiť, bola to asi druhá krokovka na vychádzke, kôň sa mi zlakol a ja tri metre do vzduchu a dopadla som na nohy a na zadok potom.. nejak tak všetci sa tam na mne u*ebávali... pekná spomienka z pred pár rokov..
bolo raz isté obdobie asi pred 5 rokmi, keď sa mi páčil istý spoluobyvateľ nášho vchodu. Boli sme kamoši, ale nič viac. Raz som šla zo školy s batohom na chrbte a stretli sme sa pri vchodových dverách - u nás je to tak, že pred nimi máme schody. On z nich vychádzal, a keď ma zbadal, ako gentleman počkal kým prídem k nim aj ja a držal tie dvere otvorené - lenže čo sa nestalo!
Zakopla som o schod a skoro som si vybila zuby Ale no chlapec mi celkom schopne pomohol a snažil sa tváriť, že mu to nie je vôbec vtipné, ale ja som odtiaľ zdrhla len čo sa dalo...a odvtedy prešlo dobrých pár rokov a my sa už ledva vídame (obaja študujeme inde) ale vždy sa trochu usmievame, keď sa predsalen stretneme - kto vie prečo
najhoršie som spadla asi ako decko, keď som sa prešmykla cez medzeru medzi balkónom a zábradlím na prvom poschodí, ale nič sa mi nestalo, som nezmar
ale najefektnejšie som spadla teraz nedávno, keď sme boli vonku. S úmyslom ísť sa vycikať bezpečne do tmy medzi dva stromy som vykročila k nim a.. zmizla som pravú nohu som tak nejako podivne ťahala za sebou a fakt to bolelo a bolí ma tá noha doteraz..
alebo som raz padol na korculiach na zadok a narazil som si kostrc pri zadku....
Prechádzam okolo neho, celkom blízko, idem, idem..a zrazu sedím.Brutálne som sa pošmykla, padla som na zadok horšie ako kreslená postavička, nohy vo vzduchu, kostrč na mraky..
Minútu som tam sedela v snahe nadýchnuť sa a s naivnou nádejou, že na mieste umriem..v okolí bolo minimálne dvadsať ľudí, z ktorých 15 som poznala =/
10 rokov, horsky bicykel, ja este maly debilko, som sa pokusal ist na zadnom kolese, presiel som asi 3 metre a potom jeb na zem a rovno na hlavu. modrina tam bola jak balon. ale ked som spadol akurat isiel moj ujko na aute a skoro ma presiel
alebo hrali sme futbal na zakladnej, ja neprekonatelny brankar. zazvonilo na hodinu, ja som mal akurat hubu pod nohami, tak ju reku idem dvihnut. skrcil som sa, chytil ju, postavil a naraz jeb do rohu tabule. pametam, ze bola este slovina, cital som daco z knizky a naraz mi zacala kvapkat krv z hlavy a potom len som omdlel a siel do nemocnice. diera velka okolo 5 cm. stehy nwm kolko som mal a odvtedy uz nehram v triede futbal vobec!
kamosi hovorili, ze mi videli ako mi dym fuci z hlavy, zeby to boli vedomosti, ale netreba my ich az tak casto pouzivat
je ich este viac ale to je na dlho. cav