Stalo sa vam niekedy, že ste boli uplne rovnaký ako vždy a predsa z vás nemohli odtrhnut oči, povedali vam , že ste opekneli, že vyzerate "plny života", že žiarite a pod.? No vy ste podla seba furt rovnakí a nebadate na sebe žiadnu zmenu? Je to ta spomína
ano, pred par tyzdnami som sa stretla s byvalym majstrom zo strednej a ten mi povedal, ze som opekne a zozenstela a pritom ja si pripadam stale ako male decko a ze som oskaredela za posledne styri roky velmi
@6 lebo to nemusí byť stále vidieť....podľa "teórie" okolo môže aura siahať tuším od pár centimetrov po asi meter od tela a nielen jej polomer, ale aj výzor sa mení. čiže máme ju stále, ale nie je vždy rovnaká.
Čítala som, že malé deti majú schopnosť vidieť auru, aj vo svojich kresbičkách ju napríklad zobrazujú - nakreslia človeka modrého alebo červeného, a podobne. Dospelí ju nevidia a myslia si, že kreslia hlúposti, tak im to zakazujú, a nakoniec aj deti túto schopnosť stratia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
"Nejaká si pekná, čo si sa vyspala konečne?"
"Čo si tak opeknela? Vyzeráš ako po sexe."
áno.
neviem.
neviem.
je to možné.
nie.
čo?
ano , existuje....je to fakt, nie nejaka teoria
ak vas to zaujima viac, net je plny informacii o tom