S kamarátom som pozerala toto video, kde si dali závod auto vs Slnko a išli trasu cca 700 km. Myslíte, že by sa toto dalo spraviť aj na Slovensku, napriklad z BA do Popradu a naspäť kedže to je tiež cca 700 km? Kamarát, že by sa to nedal
Da sa to spravit aj za 3 hodinky tych 700 km. Ale bude to stat asi 200 euro na mojom aute cena je za 3 hodinky ale ked chces pianko vystartovat o 10:00 a vratit sa o 17:00 tak to vide okolo 80 euro
Cesty su horsie, osvetlenie ako kedy, premavka ziadna, svetelne krizovatky su po nociach vypnute, v zime su cesty horsie zjazdne, od jesene do jari smyklave ... prvorade je dodrziavanie pravidiel a hlavne treba brat ohlad aj na okolitu krajinu. Co ak splasis srnku a vbehne ti pod auto? Zlomit vaz vodicovi !
@matheusko ja si nemyslim, ze je problem vydrzat par hodin v aute a soferovat pamatam si, ze ked som bola mala, isli sme autom do chorvatska celu noc a dalo sa to prezit
@pumaamravec ... 700km pri priemernej rychlosti 100km/h znamena 7hodin za volantom. To bez prestavok odsedi malokto. Ak ma vodic nepohodlne auto, neodsedi ani hodinu a uz potrebuje prestavku. Prezit sa to da, ale neodporuca sa to s ohladom na tich co to neprezili
@matheusko s akým autom máš skúsenosti? Alebo máš problém s chrbticou? 7 hodín vkuse je síce zaberák ale zvlášť v lepšom aute sa to dá vydržať. Plus veľa áut neprejde na jednu nádrž 700 km, máš tam popri tankovaní pauzičku na natiahnutie sa.
Po hodine som nebol rozlámaný ani v žiguláku, a to je už nejaký benchmark
@stodvacinkar zrovna teraz problem s chrbticou mam, ale o tom to neni. Ked som v praci, v terene za volantom odsedim toho dost, ked som zacinal sedel som za volantom castejsie, vacsinou je to vzdy skoro cely den (Skoda, VW, a niekolko Mercedesov). V praci najazdim viac kilometrov ako na vlastnom. Starsi vodici maju problemy s chrbticou takmer vsetci. Ale je to aj o unave, umaveny clovek robi chyby a pri dlhych trasach sa vacsinou "da sa to prezit" meni na kriziky, vence a kahance pri cestach. Zigulak ma tak pohodlne a makke sedenie a podvozok, ze vela aut zo sucastnosti sa moze od neho ucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Otázka ale znie, načo by to niekto robil?
Samozrejme by záležalo aj od ročného obdobia
Po hodine som nebol rozlámaný ani v žiguláku, a to je už nejaký benchmark
Na preteky to fakt nie je (absolvoval som niekolko ciest autom napriec celym SVK )