Mám hotový výkres a je plný poznámok(textu), ale tie musím prepísať do iného typu písma. Myslel som že bude stačiť ked to označím a potom zmením typ no tam som narazil na problém. Aj ked v možnostiach typ pís
Nepamätám si, či ACAD 2008 už má funkciu "Štetec". Ak áno, zmeň typ písma na jednej kóte/hocičom, a potom už len klikni na štetec, na zmenené a potom na to, čo chceš zmeniť.
Ts-ts-ts, keď už toto sa Ti nechce, tak neviem, ale mám chuť Ti pripomenúť, že keby si to musel celé robiť ručne a potom kvôli písmu prerysovávať, asi Ťa porazí viac . Užívaj si techniku, aj keď nefunguje, ako by mala . Ale inak prajem, nech sa to teda podarí . (Tiež by sa mi nechcelo.)
oznac si ten text. potom si otvor vlastnosti (ja ich mam nastavene na boku, ze ked na nich dam sipku, tak sa ukazu) .... a tam mas TEXT ... a zmen si STYL ...... aspon ja to tak robim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak nie... Tak máš smolu, nič iné ma nenapadá =D
alebo este cez: format - pismo
inak dik za help