Mam taky maly problem: ,,som dosť mudry na to aby som ich hral ale hrajem ich no aspon ten jeden čo tam je ked chodievam na pivko , nie je to vela ale je to skoro každy den je to vždy nejakych 10-20 korun - je to zavislosť ak tam nehodim 1000 korun ale le
No ja som raz bol z kamosom ktory tam hodil dokopy asi 700 sk a robil som si z neho srandu nech nezufa ze aspon si zaplatil za to ze sa moze pozerat ako sa kruti ovocie D
je to blbost a uplna.... moj teraz uz ex nehraval casto ale raz za cas mal taky ulet a bol schopny tam dat aj 13000 takze moj nazor na to je ze je jedno ci tam hodis 20ku alebo 13000 je to p***vina na kvadrat.... kasli na to.... teraz 20ka nabduuce 100. ta to zozerie.... a co poznam holky tak ani jedna nie je nadsena ak chlap sedi za automatom... jeidna ak nejaka ovca.
Lenže ja nie som schopný tam dať ani 100 sk a dnes som počkal keď jeden cigán dohraje : hodil tam 10000 SK a šiel som ja za 30 korún a vytiahol som 1300 takže princíp chápem aspoň si myslím len neviem či sa nestanem neskôr závislý. Toho sa pravé bojím
Kazdy jeden automat pracuje na zaklade algoritmu. A v tomto celom algoritme je len jedina premenna a to kolko percent vlozenych penazi ma automat vratit.
Neviem aka hodnota sa tam nastavuje ( ja osobne by som tipoval 30% ) tzn. ze ked sa do automatu nahadze 10000 SK, tak z nich tento automat vyda 3000 SK.
Je totalna hlupost tvrdit, ze ked tam niekto hodi 10000 SK a nic nevyhra tak dalsi v poradi musi urcite vyhrat. Kludne sa moze stat ze si zoberie este dalsich 5000 a potom postupne vyda 3 krat po 1500. Alebo bude davat po 9 x po 500.
Je to vzdycky len stroj, ten neoklamete. Teda dal by sa oklamat ale vzdy len dalsim strojom
vobec to nie je blbost hrat automaty.. o to kolko tam hodis vobec nejde... ide o to aby si neprehral znovu to co vyhras popripade tam nehadzal dalsie a dalsie peniaze... jedna vec je zahrat si pre zabavu alebo aby si vytiahol nejake peniazky a druha je vrazat tam peniaze a prehravat znovu a znovu...
a este som zabudol dodat... ANO na tych automatoch ide vyhrat.. na kazdom... iba treba vediet kedy a ako... ked sa to naucis da sa na tom zarobit VELA...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Neviem aka hodnota sa tam nastavuje ( ja osobne by som tipoval 30% ) tzn. ze ked sa do automatu nahadze 10000 SK, tak z nich tento automat vyda 3000 SK.
Je totalna hlupost tvrdit, ze ked tam niekto hodi 10000 SK a nic nevyhra tak dalsi v poradi musi urcite vyhrat. Kludne sa moze stat ze si zoberie este dalsich 5000 a potom postupne vyda 3 krat po 1500. Alebo bude davat po 9 x po 500.
Je to vzdycky len stroj, ten neoklamete. Teda dal by sa oklamat ale vzdy len dalsim strojom