Bol som v obci na vedlajsej so svedkom v aute a pozerali sme sa par krat, kym som sa rozbehol (auto islo krokom) lenze zrazu ma nabralo dalsie auto z boku. Airbag vystrelil cize totalka. Obe auta uplne zdemolovane, moje posunute o cca meter. Ten poskodeny totizto isiel do neprehladnej zakruty podstatne viac ako 50 kedze mi zrovnal cely predok auta a aj svoj. Pri jeho pruhu bola aj zebra kde sa mohol uhnut, ale neuhol a ani kolesa som nepocul piskat od brzdenia cize ani nebrzdil resp. v poslednej chvili "pohladkal" jemne brzd. pedal, cize absolutne sa nevenoval riadeniu, lebo sa zrejme ponahlal do prace.....Zajtra mam ist na vysluch a chcem sa spytat ci mi toto svedectvo pomoze ziskat aspon vodicak naspät. Nehoda sa stala v Kosiciach o 7:50 rano.
Tu by som to vôbec neriešil (na birdz). Povedz svoju verziu čo najviac pravdivo a uvidíš. Ako v tomto svedectve je dosť veľa protichodných vecí ale tak nevidel som kde narazil presne.
@Kristian1112 to by aj mna zaujimalo co tebe sa tam zda protichodne.....nastastie ziadne vazne zranenia neboli, len ma serie ze ten idiot ktoreho sluzobne auto netrapi, mi rozbije s prekrocebou rychlostou trojrocne auto s 20 000 km a nebude mat z toho ziaden postih
No posudzovať sa bude či si dal prednosť alebo nie, ak si ju nedal, tak si jasný pre nich. Nemáš to ani ako dokázať, že šiel tak alebo onak, on môže povie že si mu nedal prednosť a potom tvoje svedectvo aj so svedkom ti veľmi nepomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov