áno, bavme sa o malej skupine radikálnych maďarov, ktorí prakticky nemajú žiadnu moc, myslime si, ako sa od nás odtrhnú a zatiaľ nám tu fízli budú tĺcť ľudí a malé deti, náckovia si budú do normálnych búchať len tak zo srandy, no my sa zameriame na bezvládnu skupinu maďarov.
lebo naša sociálnodemokratická vláda naberá nacionalistické prvky, robia z komára somára len preto, aby zahladili skutočné problémy a neboli mŕtvymi chrobákmi 24/7.
@wardog hej a madarska strana je celkom fajn pripravena - Narodna garda Madarska...
Madari sa nejak stale nevedia stotoznit s tym, ze Uhorsko je minulost, citia sa byt ukrivdeni. Co je vsak najvacsia drzost, ked hovoria, ze na uzemi Slovenska boli ich predkovia skor...
Na autonomiu myslim nemaju narok, ak sa ti ludia citia byt viac Madarmi ako Slovakmi, tak nech idu do Madarska. Madarska vlada je plna radikalov, co si myslia, ze hovoria za narod, aj ked to nie je pravda. Beznemu obcanovy Madarska je nejake Slovensko viac-menej ukradnute...
@transplantovana Tú tému sme tu už rozoberali a môj názor každý pozná, proti slušným cigánom nemám nič, ale tú zločineckú, smradľavú stoku jedine BIŤ, nič ine na nich neplatí...
@pernik Ale vela ciganov ako ty píšeš je slušných a zaradili sa normálne do spoločnosti a zato že niektorý (vačšina) sa nevedia prispôsobiť tak musia potom tý slušný za nich trpieť
@wardog Na slušných cigánov, ktorí sa vedia správať a zaradili sa do spoločnosti som sa nikdy krivo nepozrel, nemám proti nim vôbec nič, dokonca mám pár takých kamarátov.
Ja som si nevšimol, že by si hovoril o mlátení nejakej zločineckej bandy, skôr som tam zahliadol niečo o tom, že biť cigáňov je ok ... Tak čo to vlastne hovoríš?
myšlienky na autonómiu len svedčia o nízkej inteligencii týchto mongolských kočovníkov. ja im to v podstate nezazlievam. ani retardovanému človeku by sme sa nemali smiať za jeho postihnutie. rovnako tak je to v prípade húnov, ich zaostalosť je skôr na poľutovanie.
možno by sa mali vrátiť pod kaukaz, tam je pre blbov ešte miesta dosť
NIE!!! i keď mám aj maďarskú národnosť...na slovensku majú byť Slováci a žiadne autonómie veď Maďari majú vlastný štát a nie to sa ešte aby rozťahovali na malom Slovensku...aj tak sa tu rozťahujú debili i bez autonómie !!!
a najviac ma sere na maďaroch to, že bývajú na Slovensku a nevedia po slovensky...tak ma nasralo že sa ani s vlastným bratancom nemôžem normálne porozprávať lebo som už zanedbala maďarčinu a ten debilko i keď má slovenské občianstvo tak nevie po slovensky!!!
@transplantovana ty si zdrava ? tu vypravas o madaroch ako o nejakej ubohuckej skupinke chudacikov, pritom su to len (tfuj radsej si zahryznem do jazyka) ktoré sa tlačili, tlačia a vždy aj budú tlačiť na naše územie, to my sme tí úbožiaci, ponúkame im mier a oni nám s prstom stiahnu celú ruku , tvarime sa ze je to OK a pritom iba strpime ich posmešky za chrbtom a prehliadame to ako si z nás robia debilou. a keď si buchneme po stole tak sme svine. nackovia a podobné sračky tu vždy budú, lebo naša "polícia" nevie okrem pokút na cestách ani pohnúť prstom. v tom to viazne že my si to necháme, nie že maďari sú chudáčikovia. nemám nič proti nim ale už mi začína liezť na nervy ich drzosť.
viete si realne niekto predstavit, ze by nam madari zobrali cast uzemia? v civilizovanej europe? europskej unii? suhlasim s @transplantovana , ze ti, co to chcu je len mala skupinka, ktora nema absolutne ziadnu moc a nikdy nic take nebude. V dnesnej dobe to jednoducho nejde a je zbytocne o tom hlasovat na birdzi ci ano alebo nie.
A nech sa prihlasi ten, ktory tu nadava na madarov a mal s nim v zivote nejaky osobny problem. Podla statistik najviac ludi nadava na madarov v severnych oblastiach Slovenska, kde s nimi neprichadzaju vobec do kontaktu. Tipujem, ze velka cast z vas je podobne na tom, a ste len silno ovplyvneni mediami a nejakymi tymi politickymi "celebritami".
@depropex teší ma, že si jedným z tých, ktorí nerozumejú tomu, o čom hovoria. vieš, vytvor si na toto vlastný názor podložený historickými faktami, medzinárodnými teoretickými analýzami, venuj sa tomu polovicu semestra a potom si dovoľ spýtať sa ma, či som zdravá
nenechávaj sa ovplyvňovať neobjektívnymi slovenskými médiami, ktoré nafukujú vládnu bublinu akože nebezpečnej skupiny občanov, iba aby zachovali ilúziu svojho konania voči tým akože zlým.
@cortes no to teda bola odpoveď na moju otázku, ako môže Slovák nevedieť našu gramatiku. kde je tá povestná slovenská bystrosť? u Teba ju nebadám ja gramatiku ovládam, a zároveň sa na vec pozerám reálne. som asi zázrak prírody alebo čo
@cortes to som povedala? nie, nepovedala, nepopieram, že tento druh politického extrémizmu v maďarsku existuje. len pre mňa jednoducho nie je dôležitý, pretože viem, že sa nikdy nič radikálne nestane a dôvody som písala dostatočne vyššie.
od začiatku hovorím len to, že neovládaš vlastný jazyk, čo je jedna zo základných podmienok identifikácie sa k národu. preto nechápem tvoje urážlivé reakcie. je mi len smiešno z toho, že sa biješ za to, aký si Slovák, ideš pindať do Maďarov, pričom si neuvedomuješ reálnu politickú situáciu, no neovládaš gramatiku. podľa mňa by to správny Slovák mal vedieť.
ale takisto NIKTO bze ohladu na to ci je rom, "biely", cernoch, cinan, indian, nema pravo napadnut babku na ulici a okradnut ju, a permanentne robit vytrznosti. keby zbili policajti bieleho, je to prekrocenie pravomoci verejneho cinitela, ked zbili romov, je to rasizmus... hlupost...
@transplantovana zase si tu ty múdra, ty čo si všetko študovala všade si bola a všetko vieš. ináč neni náhodou v knižkách dejepisu niekoľko zmienok o tom ako nám maďari okupovali územie ? zase na to sa pamätám, tak neviem aké historické knižky si ty čítala. osobne práve média mi pripadnú ako neutrálne, ja ináč už som nevidel rok televízne noviny tak mi tu nevyprávaj čo ma ovplyvňuje, mňa ovplyvňujú fakty, bola si už u maďarov ? asi nie... ty máš o nich teórie, ja som zase videl svoje na vlastné oči.
@transplantovana neviem čo ti vadí na mojej gramatiky, ale už ked si taká mudrá a tvoje názori sú tak neotrasiteľné, tak mi odpovec na otasku prečo madari nevedia zatočiť s polovojenským odieľmi ktorý na hlas hlásajú nenavísť voči všetkým ?
@depropex , ty hovoríš o knižkách dejepisu, ja o analýzach dlhoročných pozorovateľov v našich krajinách. v tom bude asi trochu rozdiel, nemyslíš? politológiu študujem a špeciálne tento problém veľmi často rozoberáme. hádam si nemyslíš, že keď sa priznáš, že si rok nevidel ani len televízne noviny, s tebou budem viesť plnohodnotnú diskusiu
o tom, či som bola u maďarov alebo nie s tebou hovoriť nebudem, len by si mohol vedieť, že dosť veľkú a blízku časť rodiny mám na južnom Slovensku a táto téma je nám veľmi blízka, naposledy sme o tom s ujom telefonovali včera..
a odkiaľ máš tie tvoje fakty, ak nie z médií? pretože odtiaľ mám informácie aj ja. a vieš vôbec, prečo je fakt faktom?
@cortes čo mám proti tvojej gramatike? tú otázku nemôžeš myslieť vážne
no a prečo si stým nevedia dať rady? kvôli zameraniu maďarskej vlády, ktorá má iné priority a voči slovákom tiež nie je zrovna priateľsky zameraná.
vy si fakt neuvedomujete, že žijeme v európskej únii, v spleti zmlúv, nariadení, záväzkov a iných inštitúcií, ktoré také niečo nepripustia? ak nie, v tom prípade sa o tom s vami nemám dôvod baviť.
Spomínate si na Slovenskú Pospolitosť? ktorá mala plnú hubu rečí o tom, ako ide hájiť záujmy Slovákov, navážala sa do všetkých odlišných ľudí,a teda bola nenávistná presne takisto? čo dokázali? NIČ. jedno veľké nič. navyše, vo vláde nám sedí z môjho pohľadu veľmi radikálna strana, ktorá je voči maďarom tiež nenávistná.
a @pojem , ak chceš riešiť toto, veľmi rada v tske
@transplantovana To že študuješ politológiu neznamená že niečo naozaj vieš. Máš iba teoretický základ na ktorý môžeš nadväzovať praktickými skúsenosťami. A čo sa tíka tvojich názorov. Prezentuješ ich ako samozrejmosť, v skutočnosti je to tiež iba mix informácii ku ktorým si sa dostala a pochybujem že by boli objektívnejšie ako info hocikoho iného. Takže myslieť si, že niekto tu vie o danej veci viac či menej je teda dosť naivné. Všetci vieme piču a ty tiež...máš svoj názor ale ostatných urážaš za ten ich. Je to ako keby si sa vysrala a potom sa hádala, že tvoje hovno je hovnovejšie ako hovno niekoho iného...
@loulou19 áno, ja urážam, hlavne, že mi tu tlačia do hlavy, že ma maďari podplatili a padajú tu otázky, či som zdravá..
a určite mi môj názor príde objektívnejší než keď tu niekto začne kričať, že máme poslať Maďarov za Kaukaz a označovať ich ako mongolských kočovníkov
a ja myslím, že som poskytla dosť pádne argumenty bez toho, aby som niekoho urážala, hovorila mu, že piču vie a spochybňovala niečo, čomu sa druhá strana venuje dosť dlho. a tomu ver, že na inej úrovni než len, že si pozriem televízne noviny a následne založím diskusiu na birdzi
@pernik "Na slušných cigánov, ktorí sa vedia správať a zaradili sa do spoločnosti som sa nikdy krivo nepozrel, nemám proti nim vôbec nič, dokonca mám pár takých kamarátov.
Ja som mal na mysli tých zvyšných 90 percent"
toto je tiez strasne hlupe...a co tych 90% sa ma polepsit aby boli taky ako ty?slusny?co si ty na tejto zemi?vzor spravania sa? a ty neslusny gadzovia???ty su ok? co takto nabuduce delit ludi na slusnych a neslusnych rovno hm? NESLUSNI LUDIA!!!UTVORTE SI AUTONOMNY STAT A TAM SI BYVAJTE...WAA...MY SLUSNY CHCEME BYVAT V MORALNEJ A CISTEJ SPOLOCNOSTI KTO JE PROTI TAK TOHO....ach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
vseobecne proti madarom nic nemam, ale toto je moc...
vac k tomu uz pisat nebudem, ani reagovat nebudem na narazky...
lebo naša sociálnodemokratická vláda naberá nacionalistické prvky, robia z komára somára len preto, aby zahladili skutočné problémy a neboli mŕtvymi chrobákmi 24/7.
grcám.
Madari sa nejak stale nevedia stotoznit s tym, ze Uhorsko je minulost, citia sa byt ukrivdeni. Co je vsak najvacsia drzost, ked hovoria, ze na uzemi Slovenska boli ich predkovia skor...
Na autonomiu myslim nemaju narok, ak sa ti ludia citia byt viac Madarmi ako Slovakmi, tak nech idu do Madarska. Madarska vlada je plna radikalov, co si myslia, ze hovoria za narod, aj ked to nie je pravda. Beznemu obcanovy Madarska je nejake Slovensko viac-menej ukradnute...
Hej, dokonca by im za to aj vyznamenanie mohli dať, nie? ...
prepáč, ale tvoj názor je riadna pičovina. nikto nemá právo nikoho tĺcť.
@transplantovana Tú tému sme tu už rozoberali a môj názor každý pozná, proti slušným cigánom nemám nič, ale tú zločineckú, smradľavú stoku jedine BIŤ, nič ine na nich neplatí...
Ja som mal na mysli tých zvyšných 90 percent.
Ja som si nevšimol, že by si hovoril o mlátení nejakej zločineckej bandy, skôr som tam zahliadol niečo o tom, že biť cigáňov je ok ... Tak čo to vlastne hovoríš?
možno by sa mali vrátiť pod kaukaz, tam je pre blbov ešte miesta dosť
a najviac ma sere na maďaroch to, že bývajú na Slovensku a nevedia po slovensky...tak ma nasralo že sa ani s vlastným bratancom nemôžem normálne porozprávať lebo som už zanedbala maďarčinu a ten debilko i keď má slovenské občianstvo tak nevie po slovensky!!!
A nech sa prihlasi ten, ktory tu nadava na madarov a mal s nim v zivote nejaky osobny problem. Podla statistik najviac ludi nadava na madarov v severnych oblastiach Slovenska, kde s nimi neprichadzaju vobec do kontaktu. Tipujem, ze velka cast z vas je podobne na tom, a ste len silno ovplyvneni mediami a nejakymi tymi politickymi "celebritami".
Len bez toho "so zemou" pokiaľ si dobre pamätám ...
nenechávaj sa ovplyvňovať neobjektívnymi slovenskými médiami, ktoré nafukujú vládnu bublinu akože nebezpečnej skupiny občanov, iba aby zachovali ilúziu svojho konania voči tým akože zlým.
od začiatku hovorím len to, že neovládaš vlastný jazyk, čo je jedna zo základných podmienok identifikácie sa k národu. preto nechápem tvoje urážlivé reakcie. je mi len smiešno z toho, že sa biješ za to, aký si Slovák, ideš pindať do Maďarov, pričom si neuvedomuješ reálnu politickú situáciu, no neovládaš gramatiku. podľa mňa by to správny Slovák mal vedieť.
ale takisto NIKTO bze ohladu na to ci je rom, "biely", cernoch, cinan, indian, nema pravo napadnut babku na ulici a okradnut ju, a permanentne robit vytrznosti. keby zbili policajti bieleho, je to prekrocenie pravomoci verejneho cinitela, ked zbili romov, je to rasizmus... hlupost...
a prečo je táto otázka v takejto kategórií?
A hlavne, že nejaká "neschopnosť" maďarských politikov zasa spôsobuje plodnosť strašne inteligentných xenofóbnych rečí u Slovákov ...
o tom, či som bola u maďarov alebo nie s tebou hovoriť nebudem, len by si mohol vedieť, že dosť veľkú a blízku časť rodiny mám na južnom Slovensku a táto téma je nám veľmi blízka, naposledy sme o tom s ujom telefonovali včera..
a odkiaľ máš tie tvoje fakty, ak nie z médií? pretože odtiaľ mám informácie aj ja. a vieš vôbec, prečo je fakt faktom?
@cortes čo mám proti tvojej gramatike? tú otázku nemôžeš myslieť vážne
no a prečo si stým nevedia dať rady? kvôli zameraniu maďarskej vlády, ktorá má iné priority a voči slovákom tiež nie je zrovna priateľsky zameraná.
vy si fakt neuvedomujete, že žijeme v európskej únii, v spleti zmlúv, nariadení, záväzkov a iných inštitúcií, ktoré také niečo nepripustia? ak nie, v tom prípade sa o tom s vami nemám dôvod baviť.
Spomínate si na Slovenskú Pospolitosť? ktorá mala plnú hubu rečí o tom, ako ide hájiť záujmy Slovákov, navážala sa do všetkých odlišných ľudí,a teda bola nenávistná presne takisto? čo dokázali? NIČ. jedno veľké nič. navyše, vo vláde nám sedí z môjho pohľadu veľmi radikálna strana, ktorá je voči maďarom tiež nenávistná.
a @pojem , ak chceš riešiť toto, veľmi rada v tske
a určite mi môj názor príde objektívnejší než keď tu niekto začne kričať, že máme poslať Maďarov za Kaukaz a označovať ich ako mongolských kočovníkov
a ja myslím, že som poskytla dosť pádne argumenty bez toho, aby som niekoho urážala, hovorila mu, že piču vie a spochybňovala niečo, čomu sa druhá strana venuje dosť dlho. a tomu ver, že na inej úrovni než len, že si pozriem televízne noviny a následne založím diskusiu na birdzi
Hej? ... Tak to som si asi zle prečítal tú @16ku , ja tam totiž vidím niečo iné ...
Ja som mal na mysli tých zvyšných 90 percent"
toto je tiez strasne hlupe...a co tych 90% sa ma polepsit aby boli taky ako ty?slusny?co si ty na tejto zemi?vzor spravania sa? a ty neslusny gadzovia???ty su ok? co takto nabuduce delit ludi na slusnych a neslusnych rovno hm? NESLUSNI LUDIA!!!UTVORTE SI AUTONOMNY STAT A TAM SI BYVAJTE...WAA...MY SLUSNY CHCEME BYVAT V MORALNEJ A CISTEJ SPOLOCNOSTI KTO JE PROTI TAK TOHO....ach...