Ahojte, kamoši.
Mali ste ''problém'' alebo nejaký konflikt/bohviečo, kvôli čomu ste sa rozhodli požiadať o zmenu inštruktora autoškoly?
(jednu jazdu za dva týždne, málo vysvetlené ovládanie auta, nedodržaný predpísaný čas jazdy, whatevr)
Ďakujem
Ono, začala som v koncom októbra, možno začiatkom novembra a doteraz som mala šesť jázd. Trochu mám strachy, že do leta to nestihnem a po dvoch mesiacoh mimo ten vodičák ani nespravím...
Ja nie, mal som super inštruktora ale spolužiak áno. Jazdy mal 1 za 2-3 týždne a aj to sem tam 20 minútové Ale debil nezmenil si inštruktora vodičák robil 8 mesiacov
Jop. Hučal po mne jak primitív najväčší a vymenili mi ho za ešte horšieho, takého že som sa na tú autoškolu až vysrala. 300€ v kýbli a doživotný strach zo šoférovania.
ja som vodičák začala robiť 13.7. a (prvú ) skúšku som mala 24.1. šak čo
v podstate sa dialo všetko v zátvorke, ale inštruktor to kompenzoval úplne trpezlivým prístupom a bol to proste týpek
@laurikaaa Ružomberok, samozrejme.
Rozhodovala som sa medzi DK. RK zvíťazil, lebo križovatky, všetko možné strašideľné a dúfala som, že sa tak naučím viac a ach.
ja som mala cholerika, co vrieskal po mne, ale ked navrieskal, urobila som este vacsiu prkotinu zo stresu (samozrejme, nie naschval), radsej som to neriesila, len som sa modlila, aby som ho mala co najmenej... nastastie potom siel zbierat zemiaky do Svajciarska
Asi najlepsieho akeho som mohol mat, uplny kludas, dalo sa s nim pokecat este, nieco som sa aj nove naucil od neho a pripravnych jazd bolo dostatok, skor policajt na cvicisku bol na hovno
ja som robila vodicak snad pol roka, este medzi to vianocne sviatky, silvester tiez som mala jazdu raz za dva tyzdne ale uplne v pohodke sa to dalo, nestresuj
Ja som vedela soferovat este pred tym, nez som zacala chodit do autoskoly a bola to pohodaa. Stary cital letaky, jedol mandarinky a len sme kecali o zivote popri mojom jazdeni . Kazdopadne na tvojom mieste by som sa stazovala a narokovala si na to co mas zaplatene. Ludia nebojte sa otvorit huby. A neboj sa da sa stihnut. Aj mne sa to natahovalo skrz to ze nas bolo vela.
v nasej autoskole boli dve auta na dvoch instruktorov. Jeden bol neskutocny a mal som z neho nervy. Od leta do zimy som mal 13 jazd. A spravil som jazdu na druhy krat. Urcite poziadaj. Nemali by mat problem zamenit ta s niekym inym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vďaka za prípadné rady.
Úplne dobré spomienky mám na nich.
v podstate sa dialo všetko v zátvorke, ale inštruktor to kompenzoval úplne trpezlivým prístupom a bol to proste týpek
Rozhodovala som sa medzi DK. RK zvíťazil, lebo križovatky, všetko možné strašideľné a dúfala som, že sa tak naučím viac a ach.
Veď, ak máš prísnejšieho inštruktora, vtedy to je lepšie. Taký by ťa mal pripraviť na skúšky. Ale, plakať to ti nepomôže.
Veľa šťastia na skúškach.