malo by to byt podla spravnosi 1,5x dlzka auta ktore medzi kuzelkami jazdi, takze to nie je presne dane, to by potom museli mat autoskoly presne predpisanu dlzku aut ktore pouzivaju a to tiez nemaju
to sú aj nejaké predpísané rozmery? Ja som celý čas jazdil na fabii pomedzi kužele a na skúškach som išiel na octavii no nikto mi tie kužele neposuval. Čiže neviem
ja neviem, lebo ja som prvý krát mala kužele na skúške, čiže som nespravila.. týmto sa chcem poďakovať svojmu inštruktorovi, že mi v polovičke poslednej jazdy povedal:"Ja vlastne kužele so sebou ani nemám" a teraz si musím platiť ďalšie kolky a kondičné jazdy... ďakujem
no malo by to byt tak ako som napisala, ale ako vravim MALO... teda mnoho ludi to asi ani nedorzuje... sandy az mas s kym, chod nacvicovat kuzelky s niekym blizkym poradi ti lepsie a bude mat na teba vacsiu trpezlivost ako instruktor... vlastna skusenost
@sandy114 niekde na velke prazdne parkovisko treba ist, inaqk ten udaj, ze 1,5x dlzka auta som vtedy dostala od svojho instruktora, lebo som sa ho na to pytala kedze som chcela cvicit aj sukromne, no v AS sme jazdili na fabke a manzel mal auto najmensie 4,66m takze s takym by som tie kuzelky na fixnu dlzku nikdy nespravila
@4 keby mi inštruktor toto povedal tak by som sa ho spýtala či ich pôjde zobrať, alebo či mi preplatí kolky a kondičné jazdy.... neverím, že by to nechal len tak...
moj instruktor je mamin znamy a vsetko co sa tyka mojej autoskoly viem len cez neho, povedal ze na teoriu je zbytocne chodit,ze trenazer je tiez na nic.. na stvrtej jazde mi hodil do kabelky volaku knizku a vzadu su testy...teraz som mala piatu jazdu, teoriu ziadnu...kuzelky mi este ani nespominal....myslite, ze na tu teoriu ozaj netreba chodit? staci sa nabiflit otazky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@klaudiqaaaa on mi povedal, že ráno pred skúškou so mnou ešte zbehne, ale ked som dopisala testy tak už prišli aj policajti..
@v3nty nestresujem stres by som mala v stredu večer pred skúškami a nie v piatok deň po