Chcem len upozorniť ostatných ľudí, aby sa nenechali oklamať ako som sa nechal ja.
Autoškola Sabolčák je najhoršia autoškola ktorú poznám. Nemá žiadne cvičisko pretože to cvičisko ktoré je úplne inde ako autoškola je rozbité a je tak malé, že sa na ňom ne
pockaaaj, to je ten stary sedivy? vsak s tym chujom som ja mal jazdy, akurat ja som mal v inej autoskole a on vypomahal kamosovi To by sa na nho podobalo, ja som mal s autom mozno 5 jazd, s motorkou som isiel prvy krat den pred skuskou... dostal som vodicak a strach a hroza vyjst na ulicu, vobec som nevedel jazdit, ucil som sa sam po nociach...
a tie jazdy vyzerali tak, ze som ho niekam odniesol, on sa naobedoval a isli sme spat D ze uz mi to ide DD cisty chuj xD tak ale ako vodicak som spravil no
u Grendela som zažil množstvo srandy ale môže byť že u konkrétnych inštruktorov, ťažko ale objektívne zhodnotiť celú autoškolu Grendel. Dal by som jej 4*/5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov