O pár dní mám 2. opravný termín z autoškoly. Na prvý krát som neurobil jazdu. Ak som dobre všetko pochopil (a nič sa nezmenilo) tak na druhom pokuse už idem len ja jazdu však? Nemusím opätovne robiť testy ani cvičisko? Diki za rady.
heh to si jak ja tiez som urobil test (plny pocet) + parkovisko. ale jazdu som nedal lebo som tesne za krizovatkou presiel usek asi 1,5 metra cez plnu ciaru a ten policajt bol strasne neprijemny. potom som ho mal aj na opravaku ale dal som to
@hagelslag 450€ @6q66 vošiel som do križovatky, bol som na vedlajšej ceste, nikdy nebolo žiadne auto, mal som odbočiť doľava, tak som tak urobil a policaj na to že "nepozreli ste sa doprava" ja že "nič nešlo" a on "ale mali ste sa pozrieť" preto @chlorofyl presne, test plny počet, cvičisko pod 5min a jazda no @lakero dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@6q66 vošiel som do križovatky, bol som na vedlajšej ceste, nikdy nebolo žiadne auto, mal som odbočiť doľava, tak som tak urobil a policaj na to že "nepozreli ste sa doprava" ja že "nič nešlo" a on "ale mali ste sa pozrieť" preto
@chlorofyl presne, test plny počet, cvičisko pod 5min a jazda no
@lakero dakujem