Noo takže čauteee..O päť dní , v stredu, príde doteraz asi najdôležitejší deň v mojom živote. Skúšky z autoškolyyy.. Chcela by som počuť o vašich skúsenostiach s týmito skúškami, lebo vo všetkych diskusiách väčšinou všetci píšu samé negatíva a to ma ešte
Ja som sa najviac bala cviciska a este aj snezilo, ked som robila skusky cize moc prijemne to nebolo, ale nakoniec v pohode vsetko
Hlavne sa snaz nezmätkovat a sustred sa
Nie nedajú vodičák každému a býva to celkom dosť nefér.
Napr. jeden ide 100metrov po rovine a potom zatočí na parkovisko a je zahojený , ďalší hneď po ňom ide do centra cez 80 križovatiek , 15 zápch a podobne...
Ale keď si to brala vážne tak by si to mala dať.
test je pohoda
cvičisko ber s kludom máš na to dooosť času a neponáhlaj sa, vždy si povedz kde treba zastať ako otočiť volant dokedy cúvať atd a dáš to hlavne treba byť kludná
a jazda je asi najťažia, vela záleží aj od policajta. ja som robila jazdu v úplne inom aute ako jazdy, inštruktor mi stále stláčal spojku aby mi to náhodou nezdochla, pár krát som zle zaradila ale spravila som. Keď policajt vidí, že vieš komu dať prednosť, kam sa zaradiť atď tak ti tie drobnosti odpustí , je im jasné že človek je vystresovaný prinajhoršom si jazdu zopakuješ a budeš vedieť načo si dávať pozor, držím palce
Teóriu sa naučíš v pohode a pokiaľ s nemáš nejaké veľké problémy s jazdou tak sa nemáš čoho báť..., Ja som robil vodičák 2x, raz na auto a druhý krát na ťažkú motorku. Na motorke som dokonca štrajchol pri slalome posledný kužel, v meste som policajtovi na križovatkách tri krát zdrhol a nakoniec som sa sním pohádal o minimálnej hĺbke dezénu a prešiel som...
Ja som sa pred testom cely klepal. Zbuchal som to prvi na plny pocet. Vonku kalamita , tak sme sa len prešli po meste. V pohode. Inak, cim viac sa budes snazit neznervoznovat tym to bude horsie vela stastia , das to
pocas mojho cviciska fucal taky vietor ze sfukoval kuzelky ale mala som strasne super policajta, chytala som same cervene na semaforoch a este aj vlak takze jazda zbehla naozaj rychlo a chudacik moj instruktor bol nervoznejsi ako ja, neboj nic ono ta to potom prejde a budes si to uzivat
Tiež som mal stresy tak som to prvý krat jebel na 49bodov skoro ma odjebalo Ale na druhy krat plný počet a ostatne bola celkom hračka.To dáš nestresuj.
Robila som skusky tuto stredu a ucila som sa prvykrat v utorok a test som dala na 55bodov tak toho by som sa az tak nebala najviac som sa bala kuzeliek ale to si len treba najst fintu na to kedy treba zacat tocit a poriadne sledovat kuzelky v zrkadlach a na jazde si treba davat len pozor na znacky aby ta nebachytal na zakazoch a ked ides cez rampy vzdy sa pozri aj ked su rampy hore lebo u nas su schopni ta za to vyhodit no vlastne teraz k veci fizel rano pride vybavi papiere podpisy a necha ta vybrat si test takze je na tebe aku stastnu ruku budes mat dopises das mu to on to opravi ... ti co presli sa vsetci prepravia na cvicisko .... tam sme to mali tak ze sedel jeden za volantom a robil kuzele a vzadu sedel policajt a pytal sa druheho technicku otazku .... ked ten policajt uvidi ze vymyslas na testoch ze sa niekoho nieco pytas alebo co tak ti to da vyzrat na technickej a bude sa ta pytat na vyfukovy system brzdy alebo tieto tahsie veci ale babam dava lahsie otazky mna sa pytal len ze ake su prevadzkove kvapaliny .... doodpovedas ten prvy dorobi kuzelky a vystupi a ty ides kuzelky no atd kym sa vsetci nevystriedali jazda prebehla v klude a jazdila som len par minut netreba sa stresovat zbytocne a davat pozor na chodcov zaparkujes a mas to takze sa nestresuj sprav si testy a gl
Cvičisko bolo zamrznute na vrchu sňah a komisar ma vyhodil ze lave zadne koleso som mala na ciare pri pozdlznom parkovani. ( urcite to nebola pravda ) na druhy pokus som to potom dajako urobila
Ja som robila vodičák na tri razy Testy úplne v pohode, veď to som sa ľahko naučila, cvičisko úplne super, ale potom tá jazda... prvý krát mi nedali za to, že som išla príliš pomaly, lebo môj inštruktor mi tisíc krát povedal, aby som sa neponáhľala, že radšej pomaličky, tak som tak šla a policajtke sa to proste nepáčilo druhý krát som prešla do zlého pruhu na štvorprúdovej ceste či čo, doteraz vlastne neviem, kde sa stala chyba a potom už do tretice všetko dobré, to už bola pekná ukážková jazda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Hlavne sa snaz nezmätkovat a sustred sa
Napr. jeden ide 100metrov po rovine a potom zatočí na parkovisko a je zahojený , ďalší hneď po ňom ide do centra cez 80 križovatiek , 15 zápch a podobne...
Ale keď si to brala vážne tak by si to mala dať.
cvičisko ber s kludom máš na to dooosť času a neponáhlaj sa, vždy si povedz kde treba zastať ako otočiť volant dokedy cúvať atd a dáš to hlavne treba byť kludná
a jazda je asi najťažia, vela záleží aj od policajta. ja som robila jazdu v úplne inom aute ako jazdy, inštruktor mi stále stláčal spojku aby mi to náhodou nezdochla, pár krát som zle zaradila ale spravila som. Keď policajt vidí, že vieš komu dať prednosť, kam sa zaradiť atď tak ti tie drobnosti odpustí , je im jasné že človek je vystresovaný prinajhoršom si jazdu zopakuješ a budeš vedieť načo si dávať pozor, držím palce
ja mám skúšky začiatkom apríla a zatiaľ vôbec nestresujem a ani neplánujem .. uvidíme ako bude ..