Caute, robil tu niekto z vas alebo vasich kamaratov voddicak? Ake mate skusenosti a boli ste spokojni? Chcem tam ist, ale ak mate daco lepsie, odporucte prosim.. Dik
@kevin ty si ten čo neprišiel na stretko, ja si to pamätám, ja ti to nezabudnem
ináč som robila síce v Grendeli, ale jediná rada čo ti môžem dať do života, oblúkom, ale ooobrovským oblúkom sa vyhni autoškole Sičák.
Ja a velmi dobre robia tam aj moji spoluziaci lebo jeden z istruktorov je moj telocvikar. Velmi dobry clovek ale aj ty druhy su fajn no najlepsie je jazdit s nim.(Petrov) A robil som aj preto ze ziaci nasej skoly maju zlavu.
@soraya prosim, vies mi blizsie definovat preco nie sicak? totiz, prave mam za sebou u neho prve jazdy a strasnu depku z kazdej dalsej jazdy... uz som myslela, ze som uplny debil, co nevie ani spravne drzat volant, tak ak mas podobne skusenosti, potesilo by ma, ze problem nie je u mna a viem uvazovat, co dalej... aby som po skonceni as neskoncila na psychiatrii... :/
@catgirl21 lebo je prote chuj, ktorý s tebou všetky jazdy odjazdí na rozmedzí ulíc Ťahanovské riadky - Slovenská, maximánou rýchlosťou 18km/hod, na skúškach ti možno dovolí ísť 20.. tzn ťa absolutne nepripraví na jazdu v cestnej premávke, a okrem toho keď jazdíš 20, tak obmedzuješ plynulosť cest. premávky, a teda, že Sičáka, tak ako som roky bývala na ulici po ktorej denne jazdí, som rýchlejšie ísť nevidela.
Plus žiarivý priklad z praxe, stál so žiakom na semafore, žiak si nevšimol že mu auto začalo cúvať, nevšimol si to ani pán inštruktor,, nacúvali priateľovi do auta. A ešte sa išiel Sičák hádať, lebo to neni pravda, že doňho nacúvali. (podotýkam, že má na aute guľu, čo nemám šajn, načo mu je na autoškolovom aute..)
Halt, proste je mi ľúto, ale Sičák bola veľmi zlá voľba.
ešte som poznala jedného birdzáka, čo uňho robil, nebudem ho tagovať, lebo neviem, či sem ešte chodí, ale tiež bol strááášne "spokojný" a ľutoval dosť svojej voľby..
V autoškole Sičák som robila vodičsky ja aj moji synovia všetci jazdíme už roky a bez nehody , p. Sičák nas pripravil dobre a netuším ako môžeš ty hodnotiť autoškolu Sičák keď si robila u Grendela v tom bude iný možno osobný problém .
A keď si robila vodičák tak by si mala vedieť že guľa na autoškolovom aute je preto že k výcviku patrí aj jazda s prívesným vozíkom . Áno jazdila som 20km rýchlosťou okolo Ťahanovských riadkov dovtedy kým som nebola pripravená na jazdu v meste to znamená kým som nedokázala sama a duchaprítomne zastaviť a pohnúť sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ináč som robila síce v Grendeli, ale jediná rada čo ti môžem dať do života, oblúkom, ale ooobrovským oblúkom sa vyhni autoškole Sičák.
Plus žiarivý priklad z praxe, stál so žiakom na semafore, žiak si nevšimol že mu auto začalo cúvať, nevšimol si to ani pán inštruktor,, nacúvali priateľovi do auta. A ešte sa išiel Sičák hádať, lebo to neni pravda, že doňho nacúvali. (podotýkam, že má na aute guľu, čo nemám šajn, načo mu je na autoškolovom aute..)
Halt, proste je mi ľúto, ale Sičák bola veľmi zlá voľba.
ešte som poznala jedného birdzáka, čo uňho robil, nebudem ho tagovať, lebo neviem, či sem ešte chodí, ale tiež bol strááášne "spokojný" a ľutoval dosť svojej voľby..
A keď si robila vodičák tak by si mala vedieť že guľa na autoškolovom aute je preto že k výcviku patrí aj jazda s prívesným vozíkom . Áno jazdila som 20km rýchlosťou okolo Ťahanovských riadkov dovtedy kým som nebola pripravená na jazdu v meste to znamená kým som nedokázala sama a duchaprítomne zastaviť a pohnúť sa.