ako sa vam dari?...kedy mate skusky?lebo mne sa uz blizia ,za takych par dni...a zacinam uz chytat taky mensi strach, ze neprejdem ani cez testy,coz je u mna fakt necakane,lebo beriem po kazdykrat vsetko s pohodou,
v pohode, test som skusal 2krat v autoskole (ani raz by som nepresiel a potom niekolkokrat na nete (tam tom tiez nebol zrovna super uspesny , ale ked sa islo "na ostro" tak som si v klude sadol, napisal a odisiel. Potom chvilu trpol kym si volali hore ludi co nepresli (vtedy ich bolo dost, nieco viac ako polka skupiny) a pak sa islo na jazdu. Policajt bol v pohodke, sice mi to zdochlo ale pohoda. A potom technicka cast bola fraska, na to som sa "ucil" 5min predtym nez som tam siel. Dostal som brzdy, to som len zacal a hned ma zastavil, ze to vies a potom este typy svetiel vpredu/vzadu a poslali ma do pecka.
Nerobím si, budem si robiť až vtedy, ked budem mať auto. Podľa mňa je zbytočné urobiť si vodičák a potom nejazdiť. Ale čo som počula od známych, naozaj záleží od toho, akého policajta budeš mať
Ja to mám za sebou. Najskor ma chcel vyhodit s jazdy ale ked sme si to vysvetlili, tak ma nechal prejst mi povedal, ze som trasne ukecana a to mi spravilo problem ale ma aj zachranilo
Mam dvoch kamaratov, co to uz maju za sebou. Jeden spravil aj test aj jazdu v pohode a druhy si vytiahol test, ktory uz robil, cize to spravil tiez, ale jazdu neurobil. Az na druhy pokus a vraj este tri dni po tom, ako dostal vodicak, si myslel ze si to nezasluzi. Neviem co mu tam nahucali . A dost sa bal Teraz si uz jazdi v pohode .
Ja som spravila v pohode... test uplne lahucky (spravila som si doma prvych sest a dostala siedmy to je stastie ), teoria pre debila, a jazda?? lahsiu som veru nemohla mat... pekny pan policajt a ja ece ani namalovana som nebola... vsetko na jednicku...
Momentalne jazdim sem ta a ece som nikoho nezrazila..
No sak ono poniektori dochodcovia sa radi vrhaju na cesty a najlepsie na prechode tak 2m pred autom, ved on zastane lebo su "na prechode"... To, ze z 50ky zastavit na 0 na 2-3m sa neda, jaksi zabudaju....
božeeee. Vodičák je pohoda... A navyše ak sa bojíš, tak si povedz, že machri to aj tak spravia až na druhý pokus (ja som síce spravila na prvý, ale len preto, že ma z toho inštruktor nejako vykecal).
Hocikedy by som sa vrátila naspäť do autoškoly. Teória boli najprv srandičky a hneď na to nám chlapík ukázal fotky z brutálnej autonehody - samé ruky, nohy, hlavy po diaľnici. Nepoviem, že mi bolo dobre z toho...
A jazdy? Furt mi to zdochýňalo, štvalo ma to, ale cúvať z kopca viem asi najlepšie zo všetkých "čerstvých" vodičov
tak mne sa podarilo spravit az na druhykrat tesi bol v pohode, tusim som ho mala na plny pocet, ale jazdu som trochu zbabrala..teda nie tak celkom ja, jeden drbnuty dochodca mi to na bicykli stocil skoro pod auto a moj intruktor vedla na sedadle zachranoval co mohol, tak mi skrutil volant na druhu stranu. Policajt to samozrejme povazoval za zasah do jazdy a vyrazili ma...najviac som sa bala cuvania na cvicisku, do tych branok vseliakych, ale nakoniec to bolo v pohodke. na druhy pokus bolo uz vsetko ok, dokonca mi instruktor pomahal kustik so spojkou, ked som ju na kazdom prechode prirychlo odpalila..tak on ju este chvilku drzal, aby mi to nechciplo..ale uz by som si to nechcela zopakovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
prečítaj si zistíš že sa nemáš čoho báť, lebo poliši sú len skorumpované svine, ktoré chcú na tom len zarobiť.
ja už o autoškole nechcem ani počuť...
Momentalne jazdim sem ta a ece som nikoho nezrazila..
Podla mna teraz rozdavaju vodicaky ako na beziacom pase....
Dufam aj ja, ze ziadna stara dochodkyna sa mi na cestu nepostavi...
Hocikedy by som sa vrátila naspäť do autoškoly. Teória boli najprv srandičky a hneď na to nám chlapík ukázal fotky z brutálnej autonehody - samé ruky, nohy, hlavy po diaľnici. Nepoviem, že mi bolo dobre z toho...
A jazdy? Furt mi to zdochýňalo, štvalo ma to, ale cúvať z kopca viem asi najlepšie zo všetkých "čerstvých" vodičov