Mne sa nič nejako veľmi trápne nestalo ale tak skúšky mám o dva týždne. Uvidím potom
Inak som si raz jazdu plánovala keď som bola chorá nadopovaná antibiotikami a ibalginom. Chudák inštruktor ma hodiny čakal a ja som si na to ani nepamätala tak som si veselo spala doma. Ale inak je super si pozerať poľsku autoškolu keď sa chceš zasmiať nad trápnosťami !
akoze, mala som zabocit, v zakrute, pribrzdit a este aj volantom tocit, to je namna moc.. tak som pustila volant a zakryla si oci instruka to nastastie zvladla zamna
dalsi ze mi vbehol v tme kralik do cesty, pustila som vsetky pedale a zacala zjapat, dufajuc, ze toho zajaca neprejdem
a toto som pocula inak, mne osobne sa to nestalo.. ked ziakom nesli kuzele, tak tam bol jeden instruktor, ktory v tom pripade zacal kopat do auta a trieskat po kapote, balil aj studentky, bol vyhodeny samozrejme
+ autoskola stala za hovno, lebo to trvalo 8 mesiacov, nie max.2 ako slubovali na letaciku, najhorsia autoskola evr, vsetci sa na nu stazovali (O.K. autoskola TN (thums) )
@skingirl94 prvy krat som pri parkovani medzi kuzele "vrazila do steny" a potom zasa ze idem rychlo do zakrut (ach) inak mi to vraj islo hento boli len zaciatocnicke skraty
Prvé jazdy na snehu.... zátačky šmykom Inštruktora skoro jeblo ked som sa mu tam na križovatke začal točiť šmykom po vysvetlení že v 13 som sa šmýkal na parkovisku ma nechal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak som si raz jazdu plánovala keď som bola chorá nadopovaná antibiotikami a ibalginom. Chudák inštruktor ma hodiny čakal a ja som si na to ani nepamätala tak som si veselo spala doma. Ale inak je super si pozerať poľsku autoškolu keď sa chceš zasmiať nad trápnosťami !
dalsi ze mi vbehol v tme kralik do cesty, pustila som vsetky pedale a zacala zjapat, dufajuc, ze toho zajaca neprejdem
a toto som pocula inak, mne osobne sa to nestalo.. ked ziakom nesli kuzele, tak tam bol jeden instruktor, ktory v tom pripade zacal kopat do auta a trieskat po kapote, balil aj studentky, bol vyhodeny samozrejme
+ autoskola stala za hovno, lebo to trvalo 8 mesiacov, nie max.2 ako slubovali na letaciku, najhorsia autoskola evr, vsetci sa na nu stazovali (O.K. autoskola TN (thums) )
.
najlepší hneď prvý deň - "Choď po čiare." ... po pätnástich minútach zastavil, a ukázal mi, že som bol od čiary celý čas bezpečne ďaleko -.-
A už si dával na moje kaskadérske kúsky pozor
Hej, už celkom dávno som robil.